Infinite Stratos Säsong 3: BEKRÄFTAD? Releasedatum, handling, uppdatering och mycket mer.

Infinite Stratos är en japansk animeserie som är en anpassning av författaren Izuru Yumizurus populär ljusromanserie med samma namn. Anime-tv-serien har illustrerats av CHOCO och Okiura.

Anime-tv-serien har släppt två säsonger med för närvarande inga nyheter om Infinite Stratos säsong 3 överhuvudtaget och fansen börjar tappa allt hopp.

Infinite Stratos säsong 3Redan 2005 publicerades den lätta romanserien för första gången den 25 mars och serien skapade omedelbart ett stort uppståndelse bland läsarna. Dessutom, på grund av en stark fanbas som backar upp Infinite Stratos, anpassades den lätta romanserien till en mangaroman.

Efter att ha gett fansen, den lätta romanserien såväl som mangaversionen av Infinite Stratos, beslutade tillverkaren att ta ytterligare ett steg framåt nästan två år efter den ursprungliga publiceringen. Resultatet kom i form av en anime-tv-serie med samma namn.

Med ett enormt stöd och en stor fanskara kom den första säsongen av Infinite Stratos upp på publiken den 7 januari 2011. Efter lanseringen av den första säsongen av Infinite Stratos, ett originalavsnitt av videoanimation (OVA) med titeln 'IS: Infinite Stratos Encore – Koi ni Kogareru Rokujuusou' visades också samma år den 7 december.

Nästan två år senare kom Infinite Stratos tillbaka med sin andra säsong som gjordes tillgänglig för publiken och tittare den 4 oktober 2013. I likhet med den första delen följdes den andra säsongen också av ett OVA-avsnitt. Avsnittet hade premiär den 26 november 2014 under titeln 'IS: Infinite Stratos 2 - World Purge-hen'.

Har du sett alla sex säsonger av BoJack Horseman och Waiting for BoJack Horseman säsong 7, BEKRÄFTAD? Utgivningsdatum

Infinite Stratos säsong 3

Infinite Stratos Säsong 3: Releasedatum

Det sista avsnittet av den andra säsongen av Infinite Stratos sändes nästan åtta år tillbaka den 20 december 2013. Även om det efterträddes av ett OVA-avsnitt året därpå, har inga nyheter eller tillkännagivanden om framtiden varit kända sedan dess.

Dessutom har det inte getts någon bekräftelse från skaparna angående Infinite Stratos säsong 3, möjligheten att det händer minskar sakta när dagen går. Också eftersom en anime-tv-serie i allmänhet förnyas inom högst fem år efter premiärdatumet. Och det har gått så länge sedan Infinite Stratos debuterade med sitt första avsnitt så alla chanser till Infinite Stratos säsong 3 känns som en avlägsen dröm.

Vi måste också inkludera det faktum att det för närvarande inte pågår några diskussioner om en eventuell händelse av Infinite Stratos säsong 3. Så vi kan anta att anime-tv-serien har fler chanser att ställas in för gott än oddsen för att Infinite Stratos säsong 3 får förnyad.

Men fansen borde inte lämna hopp ännu eftersom det inte har funnits några officiella uttalanden från vare sig skaparna eller producenterna angående chanserna för Infinite Stratos säsong 3. Så vem vet, kanske får vi en chans att bevittna Infinite Stratos säsong 3 i framtiden.

Jason Sudeikis avslöjade äntligen officiellt sin nya flickvän Keeley Hazell, funderar du på ett långsiktigt förhållande?

Infinite Stratos säsong 3

Infinite Stratos Säsong 3: Handling, Storyline och Spoilers

För närvarande har vi ingen aning om handlingen eller handlingen i Infinite Stratos säsong 3.

Handlingen om Infinite Stratos utspelar sig i en avlägsen framtid när en japansk vetenskapsman utvecklar ett exoskelett som heter Infinite Stratos (IS). IS är djupt skicklig inom högteknologi och besitter mystiska stridsförmåga. Men innan IS kan användas i militärtjänst, blir det förbjudet av världens nation eftersom det hade upptäckts att IS kan ha andra färdigheter som kommer att äventyra livet på jorden.

Nästan ett decennium senare efter utvecklingen av IS har världen förändrats avsevärt eftersom nu bara kvinnor tillåts att pilotera IS-dräkter. På grund av sin förmåga att styra den mest tekniskt avancerade militära tekniken som någonsin har skapats, dominerar kvinnor nu nästan alla andra områden, såsom inom de politiska, sociala, kulturella och ekonomiska domänerna.

Anime-tv-serien följer sedan äventyren och en intressant resa för ett 15-årigt barn som heter Ichika Orimura. Hans vanliga liv tar plötsligt en vändning på grund av en oavsiktlig inkörning med en IS-kostym.

Samtidigt får Ichika reda på att han är den enda ensamma kapabla hanen i världen som är kapabel att styra en IS-kostym. Snart sprider sig nyheten som motvilligt kastar Ichika in i en värld full av berömmelse och erkännande. Männen i världen börjar hoppas att Ichika kan vara nyckeln till att återställa maktstrukturen i världen.

I kölvattnet av den nyupptäckta förmågan hos Ichika, värvar den japanska regeringen nästan med kraft Ichika till en IS-akademi, där IS-piloter från hela världen är inskrivna och utbildade.

Ichika hamnar sedan i en skola där alla utom han är kvinnor och därför måste ge sitt bästa för att hålla sina hormoner i schack. Ichika tillåter sig snart att vänja sig vid denna nya verklighet och börjar njuta av den, men hot och faror hittar snart till honom.

Vanliga frågor:

S. Vem är den mäktigaste karaktären i Infinite Stratos?

Enligt flera undersökningar antar fansen att Akatsubaki är den starkaste karaktären i Infinite Stratos. Antagandet är helt baserat på Akatsubakis förmåga.

B. Var kan vi se alla säsonger av Infinite Stratos?

Just nu har Infinite Stratos bara släppt två av sina säsonger. Båda säsongerna har tolv avsnitt och ett OVA-avsnitt vardera. Årstiderna kan enkelt streamas på internationella streamingnätverk som på AnimeLab, Crunchyroll, HiDrive samt Hulu. Avsnitten är tillgängliga med deras ursprungliga japanska ljud såväl som med engelska undertexter.

C. Hur många avsnitt finns det i Infinite Stratos?

Infinite Stratos har premiärvisats två säsonger med den första säsongen bestående av tolv avsnitt och ett OVA-avsnitt. Likaså hade den andra säsongen av Infinite Stratos också ett tolv avsnitt och efterträddes av ett OVA-avsnitt. Varje avsnitt har en speltid på cirka 27 minuter.