In the Soup: Friendcation – Avsnitt 2 släpps äntligen, låt oss ta reda på vad publiken säger om det här avsnittet

IN THE SOOP: Friendcation är hemma med en annan del, och det var precis så hektiskt men också terapeutiskt som du hade förväntat dig. De fem kändisarna, inklusive Park Seo Joon, Peakboy, Choi Woo Shik och V från BTS, samlades på en lyxresort i Gucheon för att varva ner. Choi Woo Shik kom in på scenen för att utföra sina plikter, och Park Hyung Sik anslöt sig som den sista medlemmen, vilket ledde till att Wooga-teamet slutade.

In the Soop: Friendcation – Avsnitt 2 Storyline

De avslutande trådarna för dag 1 är presenteras efter en sammanfattning i början av showen. När Choi Woo-Shik dyker upp skyndar de sig att klara sig och drar honom för att byta om till sina uniformer, kompletta med svarta strumpor, medan Taehyung leder vägen.



De börja med att skriva hans namn på hans skjorta innan du börjar äta. Eftersom vi inte är säkra på föregående vecka är det nu säkert. Utan tvekan är detta en matlagningsshow. På dag 2 får vi reda på att Park Hyung-Sik har anlänt någon gång och har fått tillräckligt med orientering för att ta på sig sin unika pyjamas. Han väcker kattungarna innan han och Woo-Shik testar de ångade bullarna. Fyra personer trängs in i Seo-bed Joon’s efter att ha utbytt hälsningar och bestämt sig för att ta det lugnt ett tag. Men efter det, faktiskt, sova ytterligare en timme.

Efter att de märkt att ingen annan i gruppen har dubbla ögonlock, en mycket eftertraktad egenskap i Asien, uppstår en slingrande diskurs. När de inser att Hoseok måste ha kvaliteten, börjar den efterlängtade diskussionen om hans utseende. Men efter att ha retat hans ansikte är de överens. Denna grupp kallas monoögonlock. För ännu en dag med aktiviteter, djuphavsfiske, förbereder de sig. Sjösjuka behandlingar appliceras under öronen av mamma Hyung-Sik. De pratar om sina kompisringar, som var och en av de fem bär, medan de sjunger, skrattar och dansar längs vägen.

Det verkar vara mer än tre år sedan deras senaste resa totalt, och när hon varvar ner vid elden, antar de att de kanske aldrig kommer att få ett annat sätt att besöka på detta sätt. Som ett resultat börjar de prata om hur de fick vara ett sällskap på fem. Seo-Joon kände redan Sung-hwan och Woo-Shik, enligt kontot. Seo-Joon hävdar att det beror på att de var älskvärda att han, Jong och Taehyung blev vänner under inspelningen av Hwarang (2016). Hur sammanföll därför de olika vänskapskretsarna?

Vad folk säger om det här avsnittet

Medkänslan och integriteten i dettabandär uppenbara efter bara en kort stund. Likaså att förstå detsammarelationmellan dem och hans familjefunktioner. Med ett enkelt skratt som får alla att le är Hyung-Sik bedårande underbar. Även om han precis har spelat klart ett set känns det som att han är gruppens energi idag, vilket är något jag inte ens skulle ha valt. De andra killarna kan inte låta bli att le när Woo-shik får ett pappaskämt att gå fel på grund av hans tilltalande konstigheter. Taehyung njuter av uppmärksamheten från de äldre killarna medan Seo-Joon, som är ansvarig, pratar väldigt lite. Mycket av hånandet startas av Sung-hwan, men han undersöker också känsliga ämnen. Genom att konstruera vissa fantastiska rätter cementerade Park Seo-Joon sig av misstag som äktenskapsmaterial. De verkade vara goda förutom att de var bra, baserat på konsumtionstakten.