If I Had A Hammer-sångaren Trinidad Lopez dog av coronavirus vid 83 års ålder!!

Vår fantastiska sångerska Lopez dör i strid med coronaviruset. den 11 augusti tog en 83-årig amerikansk-mexikansk sångerska farväl av världen. Hans fans och familj gråter. Fortsätt läsa för att veta allt om Lopez och orsaken till hans död.

  • Den livslånga ungkarlen Trini Lopez tog sitt sista farväl den 11 augusti 2020.
  • De senaste två månaderna kämpade han mot coronaviruset.
  • Den 83-åriga sångaren kommer alltid att finnas i vårt hjärta.Trinidad Lopez III är en amerikansk sångare, gitarrist och deltidsskådespelare. Han är välkänd för sina superhitlåtar. En av hans låtar If I had a hammer visar sig vara en guldknapp för honom. Men den hjärtskärande nyheten är att denna talang inte finns med oss ​​längre. Vid 83 års ålder, medan han kämpade med coronavirus, dog han den 11 augusti 2020.

Trinidad Lopez föddes den 13 maj 1937 till en mexikansk mamma Petra Gonzalez i Dallas. Han gjorde sitt första band vid 15 års ålder i Wichita fall, Texas. På den tiden jobbar han för vegasklubben, alltså en nattklubb. Hans talanger fångade Holly i ögonen och är den som introducerade Lopez för sin producent Norman Petty.

När hon flyttade västerut fick Lopez en regelbunden spelning på PJs nattklubb i West Hollywood. Där upptäcks hans extrema talang av Sintara, och samtidigt bestämmer han sig för att värva Lopez för sitt skivbolag. inte bara detta, han uppmuntrar alltid Lopez att prova på skådespeleriet. Det är därför vi kan se vår avgående själ i filmer också. Hans första filmroll var 1965 i filmen Marriage on the Rocks, där han framträder som en cameo-roll på en nattklubb. Ett år efter detta gick hans andra film upp på biograferna, The Dirty Dozen – en film om de röda soldaterna och hur de befinner sig på ett självmordsuppdrag under världskrig.

Hans debut livealbum är Trini Lopez At PJ's, som släpptes 1963 och innehöll hans version av Pete Seegers Om jag hade en hammare. Den här låten slog till och var vid den tiden nummer 1 i 36 länder i världen. medan det var nummer 3 i USA och nummer 4 i Storbritannien.

Lopez spelade in mer än 60 album och var en populär headliner i Las Vegas. Han valdes in i International Latin Music Hall of Fame 2003 och även på Las Vegas Walk of Stars 2008.

Många av hans vänner visar kondoleanser för hennes död genom sina inlägg på sociala medier, på grund av coronavirus-pandemin.

Palm spring life magazine, medan du lägger upp en bild på Lopez på Instagram där han håller en gigantisk hammare, visar uppriktigt kondoleans. Inlägget täcker området, där han bor, i palmkällan.

https://www.instagram.com/p/CDwo-o3H3Lm/?utm_source=ig_web_copy_link

Också en av honom, affärspartner och musiker Joe Chavira, avslöjar i en pressintervju att hon och Lopez spelade in sång för att samla in fonden för maten till covidpatienterna. Så han dog för saken han arbetar för.

Hans dokumentär My Name is Lopez är på väg att slutföras om några dagar.

Låt hans själ vila i frid.