I Are living On min egen kändis och Mamamoo-sångerskan Hwasa reagerade på sin outfit efter att ett klipp brukade delas. Klicka på för att lära dig alla argumenterade huvudpunkter och mer!

Ahn Hye-jin är en sydkoreansk sångerska och medlem i kvinnobandet Mamamoo, identifierad genom hennes nivåtitel Hwasa. Hon har hamnat under den öppna spisen för att ha påstått klädd i vanliga 'nigerianska kläder' i en av hennes filmer, vilket orsakat en kamp för fans på Twitter. Många kontroverser har utlösts efter att ett litet klipp brukade delas. Det brukade vara ljudet från I Are living On my own-avsnittet som inte längre har sänts men.

Tillverkarna av displayen kallar det ett falskt intryck. De vill märka den som en koreansk bastuutrustning genom vilken många av oss har framfört sin kritik. För att förstå extra fortsätt bara att scrolla efter att ha observerat det lilla klippet som diskuteras.

https://www.youtube.com/watch?v=bI9etgWYDgoFolk överallt på arenan protesterade för Black Lives Topic. Den här videon gjorde faktiskt inte rättvisa i ett ögonblick av en timme, fanatiker har uttryckt sitt obehag i motstånd mot sanningsvisningen och Hwasa.

Jag lever på egen hand en faktavisning av ogifta kändisars livsstil

Denna skärm är känd som en av de avgörande presentationerna för faktiska urval på koreansk tv. Detta program presenterar perspektiv på hur ogifta kändisar bor och har fått fint erkännande. Det är på grund av relaterbarheten av den enda existensen av olika kändisar, som är bevisade utan viktig filtrering. MBC distribuerar och kollegor med denna fritidsuppvisning varje fredag.

Jag lever på egen hand med Hwasa i huvudrollen, ha professionella repressalier, scrolla ner för brevet, och på grund av detta faktum huvudpunkterna. Hwasa spelar dessutom med på denna faktaskärm, hon har varit medlem i kvinnobandet Mamamoo. Bandet formades tidigare med hjälp av RBW 2014.

Reaktion på vedergällningen av Hwasas outfit

Jag bor för mig själv, fritidsprogrammet slösade inte tid på att svara på någon eller alla anklagelser som kom. De släppte en professionell kommentar som tillkännagav att de inte hade något syfte att överbrygga någon eller göra roligt med någons färg eller tradition. De har till och med fått klarhet i att de inte menade att skada några känslor. Den här bilden visar arbetsstyrkans förklaring till saken-

Många fanatiker sparade på att anklaga dem för kulturell appropriering. Sedan dess har de tagit ner tweets och försökt att tydliggöra missuppfattningen.