I Are living By myself berömd person och Mamamoo-sångerskan Hwasa backade för sin outfit efter att ett klipp brukade delas. Klicka på för att lära dig hela argumenterade huvudpunkter och mer!

Ahn Hye-jin är en sydkoreansk sångerska och medlem i kvinnobandet Mamamoo, erkänd genom sin examenstitel Hwasa. Hon har hamnat under eldstaden för att hon ska ha klätt sig i konventionella 'nigerianska kläder' i ett i alla hennes filmer, vilket orsakat en kamp för fans på Twitter. Många kontroverser har utlösts efter att ett litet klipp brukade delas. Det brukade vara ljudet från avsnittet I Are living By myself som inte längre har sänts men.

Tillverkarna av displayen kallar det ett falskt intryck. De försöker märka den som en koreansk bastuutrustning genom vilken många av oss har framfört sin kritik. För att greppa extra, fortsätt bara att scrolla efter att ha tittat på det lilla klippet som diskuteras.

https://www.youtube.com/watch?v=bI9etgWYDgoAndra människor överallt i sektorn protesterade för Black Lives Subject. Den här videon gjorde verkligen inte rättvisa just nu på en timme, älskare har uttryckt sitt obehag mot sanningsvisningen och Hwasa.

Jag lever själv en sanningsvisning av ogifta kändisars livsstil

Denna skärm är känd som förmodligen den mest faktiska urvalsskärmen på koreansk tv. Det här programmet visar perspektiv på hur ogifta kändisar lever och har fått fint erkännande. Det är på grund av relaterbarheten av det enda livet för olika kändisar, vilket kan bevisas utan viktig filtrering. MBC distribuerar och kollegor med denna fritidsuppvisning varje fredag.

Jag lever av mig själv med Hwasa i huvudrollen, ha professionella repressalier, scrolla ner för brevet och sedan huvudpunkterna. Hwasa spelar dessutom på denna sanningspresentation, hon har varit medlem i kvinnobandet Mamamoo. Bandet formades tidigare via RBW 2014.

Reaktion på vedergällningen av Hwasas outfit

Jag bor ensam, fritidsprogrammet slösade inte tid på att svara på någon eller alla anklagelser som kom från deras metod. De släppte en ansedd observation som uttalade att de inte hade något syfte att överbrygga någon eller göra underhållande av någons färg eller tradition. De har till och med fått klarhet i att de inte menade att skada några känslor. Detta fotografi visar personalens förklaring i ärendet-

Ett stort antal älskare sparade på att anklaga dem för kulturell appropriering. Sedan dess har de tagit ner tweets och försökt att tydliggöra missuppfattningen.