Hur vet jag om någon snokar på din dator?

Har du hittat misstänkt aktivitet på din dator? Tvivlar du på hur du säger att någon snokar på din dator? Försiktighetsåtgärder bör vidtas av dig för att undvika någons aktivitet på din dator. Varje gång någon snokade lämnade de några spår efter sig som du kan spåra bevisen från.

Att snoka är svårt att hitta men om du vet var du ska börja minskar det automatiskt tiden för att hitta de skyldiga. Här är några steg du kan ta om någon loggat in på din enhet och du vill hitta vem det var? Du kan använda följande metoder för att nå den skyldige!

https://themarketactivity.com/wp-content/uploads/2020/08/videoplayback-1-5.mp4

Senaste aktiviteter

Du kan kontrollera den senaste aktiviteten på din dator. Jag hjälper dig att ta reda på om någon annan använder och snokar på din dator eller inte? Den här funktionen är också användbar och att hitta någon annan än dig som kommer åt dina filer och media på din dator. Efter att ha klickat på snabbåtkomst kan du se vad som har varit öppet.Nyligen ändrade filer

Det är möjligt att någon som är boven kan radera den senaste aktiviteten från din dator. I det här fallet trycker du bara på aktiviteten Snabbåtkomst>Alternativ>rensa filutforskaren. Om du hittar den senaste aktiviteten raderad betyder det att någon använde din dator. Om du går in på det ändrade datumet i filutforskaren kan du också veta datumintervallet.

Webbläsarhistorik

Webbläsarhistoriken kan raderas, vi vet alla det, men om någon snokar är det helt klart att de inte har mycket tid att vänta och rensa webbhistoriken innan de lämnar. För det är det bara att trycka på den vertikala ellipsen uppe till höger och sedan på historiken och här kan du se e är allt som har ändrats eller modifierats av någon annan än dig.

Kontrollera logga på händelser i Windows 10

För att få ytterligare bevis om någon snokar din dator eller inte och för att kontrollera detta måste du leta efter bevisen ännu djupare än att kolla webbhistorik och senaste aktiviteter. De ovan nämnda sakerna är de metoder som är vanligare, men denna metod används för att titta på bevis djupt. I det här fallet kan du automatiskt granska inloggningshändelser eftersom all inloggningsinformation inklusive tid och datum sparas och noteras i din enhet. För mer information om snokningen och de senaste uppdateringarna håll ögonen öppna med oss.

Håll kontakten med Marknadsaktiviteten för alla