Hur ser man på Naruto i ordning? Korrekt guide till fans !! | Senaste | 2021 |

Hur ser man på Naruto i ordning? Han är utan tvekan en av de mest populära animerna genom tiderna. Animen är baserad på Masashi Kishimotos manga, som är en av de mest populära genom tiderna.

Den ursprungliga Naruto har 220 avsnitt och Naruto: Shippuden har 500 avsnitt till. Där den nya Boruto har 201, och den pågår, finns det mycket att titta på. Vissa fans betonar skillnaden mellan kanon- och filler-avsnitt. Men även utfyllnadsavsnitten är underhållande att titta på och lägger ofta till sagans bakgrund.

Självklart med denna lista! Vi är här för att förklara hur man tittar på den vidsträckta, flera serier omfattande Naruto-serien i rätt ordning. Innan vi börjar, vänligen tänk på följande: förutom The Last och Boruto är ingen av filmerna kanon.Hur man tittar på Naruto i ordning

Avsnitt 1-101

Naruto börjar med att den busiga Uzumaki förstör en klippa i Mount Rushmore-stil som föreställer de äldste i Hidden Leaf Village. Han är en fånig bråkmakare utan vänner, och han saknar kompetens. Som ett resultat blir han hånad av sina klasskamrater, särskilt Sakura Haruno, som är kär i hyper Sasuke Uchiha.

Men så småningom förändras hans förmögenheter. Han blir en shinobi, går med i ett team med Sakura och Sasuke som undervisas av den legendariske Kakashi, räddar Sasuke från en oslagbar fiende, trotsar alla förväntningar i Chunin-proven. Han besegrar också en tailed best och tar sig an en legendarisk ninja som sin sensei. Han lär sig också Rasengan, vilket är ett av hans mest kraftfulla drag.

Avsnitt 102-160

Det här avsnittet består av en av seriens mest fascinerande bågar. Han och hans andra genin (unga ninjor) ger sig ut för att hitta Sasuke, ledd av den nyligen befordrade Shikamaru. Varje ung shinobi kämpar mycket över sin nivå i den här handlingen, som också introducerar samarbete med deras nya följeslagare, de tre sandsyskonen. Dessutom avslutas bågen med Narutos första episka slagsmål med Sasuke.

Avsnitt 161-196

Dessa avsnitt är roligare utfyllnadsavsnitt, men inget av dem involverar några väsentliga framsteg till huvudintriglinjen. Vissa fans rekommenderar att du rusar igenom serien genom att hoppa över avsnitt 143–219. Men om du gör det kommer du att förlora på avsnitt som lyfter fram karaktärernas ökande band och kapacitet. Du kommer också att förlora på lanseringen av spännande nya färdigheter.

Avsnitt 197-220

Dessa avsnitt är ofta antingen en tillbakablick till det förflutna med relativt obetydliga fakta eller ett uppdrag med personal från flera team sammansatta för att utveckla sina talanger. Emellertid är avsnitt 220, där Naruto avgår med Jiraiya, kopplat till en liknande händelse i mangan och är därmed otvivelaktigt kanon. Om du vill gå vidare i serien, gå till avsnitt 220, där han lämnar Hidden Leaf Village för att gå och träna med den berömda Sannin, Jiraiya.

Hur man tittar på Naruto i ordning

Avsnitt 1-32: Shippuden

Från slutet av den första säsongen har vi flyttat nästan tre år in i framtiden. Det är lite förvirrande, men det är svårt att inte bli exalterad när Hero's Come Back!! av den japanska hiphopduon Nobodyknows börjar spela över seriens öppningssekvens.

Serien börjar med en smäll, när Akatsuki inleder en attack mot Hidden Sand Village, fångar Gaara, decimerar Sand-trupperna och nästan mördar Kankuro. Han har mognat, Sakura har blivit enormt starkare och alla deras ungdomliga kompisar har mognat till stora shinobi.

Avsnitt 33-70: Shippuden

I dessa avsnitt rekonstitueras Team Seven med Sai, en opålitlig men stark ninja från den gåtfulla Foundation som ersätter Sasuke permanent. I stället för en skadad Kakashi kallas kapten Yamato, en veteran från Anbu black ops ninja, in för att leda laget.

Vi lär oss mer om Akatsukis mål, Danzos färdigheter och till och med en återförening mellan Naruto och den skrämmande mäktiga Sasuke i denna körning. Händelsen förekom i det första avsnittet av denna nya serie.

Avsnitt 71-120: Shippuden

Denna serie av avsnitt innehåller mycket action. Vi ser döden av en framstående sensei, utvecklingen av det nya Ino-Shika-Cho-teamet, och han utvecklar en ny superkraftig jutsu baserad på Rasengan i detta avsnitt. Även om den andra halvan av denna körning, från avsnitt 91 till avsnitt 112, betraktas som nästan kanon, innehåller den en svansad best som påverkar handlingen. Som ett resultat kan du lika gärna titta på detta avsnitt av berättelsen.

Hur man tittar på Naruto i ordning

Avsnitt 121-154: Shippuden

Denna körning har ett betydande dödsfall, vilket främst påverkar Naruto. Men Akatsuki ökar också sina ansträngningar, och en före detta student plågar Jiraiya. Jiraiya ger till och med tittarna en avgörande uppenbarelse om Narutos faderskap i en mycket kritisk tillbakablick.

Sasuke utkräver slutligen den hämnd som har drivit honom under större delen av hans liv, och han upptäcker att han inte visste någonting. I efterdyningarna ansluter han sig till den krympande Akatsuki. Denna sträcka av avsnitt består av en båge som vissa fans hänvisar till är utfyllnad men spelar en betydande roll i efterföljande avsnitt. Sammanfattning: Dessa händelser är betydande och djupgående.

Avsnitt 155-196: Shippuden

När han är ute och tränar, orsakar en formidabel Akatsuki-medlem förödelse i Hidden Leaf Village. När han dyker upp igen ser vi hur bråkmakaren som alla tidigare avskydde uppnår sin ambition att få tillgivenhet, respekt och tillgivenhet från Hidden Leaf Village.

Vi lär oss också om Rinnegan, en ny okulär jutsu som är en Kekke Genkai-förmåga som ligger några steg upp från Byakugan och Sharingan. Under tiden förlorar Akatsuki mannen vi trodde var deras ledare. Tobi, den en gång dåraktiga karaktären, visar sig vara mycket smartare än vi kunde ha trott.

Avsnitt 197-251: Shippuden

I avsnitt 197–251 ser vi Five Kage slå sig samman för att bekämpa en erkänd fara samtidigt som vi sörjer döden av en betydande Hidden Leaf-spelare. Slutligen börjar upptakten till Shinobi-kriget i avsnitt 252, där Tobi är alltför upptagen med att skaffa Nagato's Rinnegan för att utföra den oändliga Tsukuyomi.

Avsnitt 252-493: Shippuden

Denna enorma serie på 240 avsnitt skulle vara svår att uttrycka på ett adekvat sätt i en terminsuppsats, än mindre en bild. Det fjärde stora Shinobi-kriget, Han och Sasukes ultimata strid, och hans uppstigning till en position som är outgrundlig för alla som kände den unge som växte upp visas här.

Sammanfattningsvis händer det stora saker med varje man, kvinna och best i hans universum. Dessa avsnitt visar upp otrolig kamp efter kamp, ​​vilket resulterar i en fullkomligt fängslande intrig som står axel vid axel med de största anime-sagorna genom tiderna.

Hur man tittar på Naruto i ordning

Avsnitt 494-500: Shippuden

Dessa avsnitt tar Shippuden till ett slut. Våra hjältar är nu några år borta från händelserna under det stora Shinobi-kriget, och det finns mycket lycka i vinden. Det har varit en resa på 720 avsnitt. Dessa avsnitt får ut det mesta av den verkligheten, så luta dig tillbaka, slappna av och låt han unna dig en mycket glädjefull final.

Vi hoppas att du tyckte att det här inlägget var användbart. Om så är fallet, vänligen meddela oss i kommentarerna, och om inte, vänligen lämna dina frågor i kommentarsfältet nedan. Här kan du kolla in den visuella avsnittsguidelistan för Naruto och Naruto Shippuden .

Vanliga frågor:

  • Hur många avsnitt finns det i Naruto: Shippuden tillsammans?

Svar: Det finns 220 avsnitt och 500 avsnitt: Shippuden, totalt 720 avsnitt.

  • Vad heter det stjärtade odjuret?

Svar: Han har en niotjärtsräv som heter Kurama inom sig.

  • Är Boruto en annan anime förutom serien?

Svar: Boruto: Naruto Next Generation är en japansk animeserie baserad på samma namngivna mangaserie, och den är en spin-off och uppföljare till Masashi Kishimotos. Men här är huvudpersonen Narutos son, Boruto.