Hur man kan lära din drake 4: Finns det någon sannolikhet att ha någon annan uppföljare för hur man lär din drake?

Hur man kan lära din drake: The Hidden International genomfördes smart inom teatrarna och nominerades en gång till gyllene glob . Hittills har 3 filmer producerats för målgruppen genom franchisen. Alternativt förväntar sig fanatiker en fjärde Hur man kan lära din drake film.

Hur man kan lära din drake: Kommer det att bli en fjärde uppföljare?

Den primära filmen tjänade in över 490 miljoner dollar, medan den andra spelade in över 650 miljoner dollar. Alternativt, den tredje gjorde inte som i linje med förväntningarna hade varit inblandad, men tjänade 519 miljoner dollar på fältet verksamhet. Pengarna för den tredje filmen var en gång runt 129 miljoner dollar.

Hur man kan lära din drake: The Hidden International filmserien är i linje med sekvensen som skrivits igenom Cressida Cowell , som har 16 romaner.Här är en video angående uppföljaren. Alternativt kommer nästa information inte att vara sann eftersom franchisen nu inte har men visat uppföljaren.

Hur man kan lära din drake: Från regissören

Tyvärr för fanatiker av filmserien, visade How one can Teach Your Dragons regissör Dean DeBlois att den tredje uppföljaren, The Hidden International, skulle vara avslutningen i sekvensen.

Leisure Weekly rapporterade om DeBlois tal på Toronto Global Movie Pageant 2018.

DeBlois sa: Vi övervägde det väldigt länge och kom hit med vad vi förväntar oss är en bitterljuv teknik för att säga adjö till dessa karaktärer, oavsett vilken metod som helst.

Hur man kan lära din drake Säsong 4: Lås upp datum

Inget har visats från tillverkningsfranchisen och regissören. Det är för att du kommer att förstå varför Hiccup säger, som du hörde i trailern, 'Det har funnits drakar när jag brukade vara en pojke. Och längst upp i den här filmen kommer du att ha svarat på frågan om vad som kommer att ha hänt till dem. Detta sades en gång helt enkelt över en 12 månader i det förflutna men på något sätt säga på något sätt i Hollywood.

Alternativt ser fanatiker ivrigt fram emot en fjärde uppföljare från sekvensen.