Hur man hittar Steam ID – enkelt sätt! Få det på några sekunder

Om du är en online-videospelsproffs kommer du att stöta på Steam-appen. Ånga är en streamingplattform för videospel online. Den lanserades för första gången i september 2003. Detta är en av de världsberömda videospelsapparna, på grund av dess många alternativ för spelaren. Den har funktioner som videospel, en värdserver och många fler. Den kan användas med minimalt påträngande. En av de bästa sakerna med Steam är att spelets uppdateringar uppdateras automatiskt utan några manuella operationer. Så det finns inget behov av att söka om några uppdateringar laddas upp av utvecklaren. I den här artikeln ska vi lösa problemet med hur man hittar Steam-id.

Hitta Steam ID

Steam ID

Som vi redan har sagt ger steam många alternativ för användarna att göra sin upplevelse bättre. En av de bästa funktionerna som ges av Steam för användaren är dess Steam-användarnamn. Steam tillåter så många användare att använda samma namn. Men det är nödvändigt att ge ett separat ID för identifiering till användaren.Netflix-erbjudanden för studenter! Ny Netflix-uppdatering!!!

Hitta Steam ID

Så Steam ger ett separat identifikationsnummer för användaren i namnet på ett användar-ID. Genom detta användar-ID klargjordes förvirringen med att hitta någons konto. Användar-ID är inget annat än ett 17-siffrigt nummer. Detta är det unika identifikationsnumret. Läs mer för att veta hur du hittar Steam-ID:t.

Steam User ID används för att hitta rätt profil för en användare utan att bli förvirrad. Detta ID används för att komma åt webbforumen. Att delta i innehållsåtgärder som ett förbud i steam-appen eller ventilen. Det används också för att rapportera andra användare om de beter sig illa mot dig eller fuskar.

Metoder för att hitta Steam-ID

Använder sig av Steam-klient, uppslagsverktyg tillgängligt online och att använda konsolen i Valve-spelet är de tre metoderna för att hitta ditt Steam-användar-ID .

NZXT Cam fungerar inte, här är ett sätt att fixa det!!

Metod 1: Använd Steam-klienten

Att använda steam-klienten är det enklaste sättet att hitta ditt Steam-ID. Med den här metoden kan du hitta ditt ID-nummer i din profil eller communitykramsidan i Steam-klienten. Säg helt enkelt, du måste visa användar-ID i profilinställningen. Det viktigaste är att den här metoden inte är lämplig om du skapar din URL, vilket innebär en anpassad URL skapad av användaren. Här är stegen för att hitta ditt Steam-ID.

 • Installera och ladda ner Steam-klienten. Öppna appen och logga in på ditt ID (Om du inte redan är inloggad, hoppa annars över steget.)
 • Tryck på alternativet Visa.
 • Under detta kan du se alternativet 'Inställningar' och klicka på det.
 • Efter det väljer du alternativet 'Gränssnitt'.
 • Se till att Visa Ånga URL adress bar när tillgängligt alternativet är markerat. Om det inte är markerat klickar du på fältet.

Hitta Steam ID

 • Efter det klickar du på ditt användarnamn.
 • Kontrollera URL-fältet.
 • Om du har en gemensam URL visas URL:en här. Om webbadressen inte visas betyder det att du har en anpassad URL. Så du måste använda en annan metod.

Metod 2: Använd uppslagsverktyget för att hitta Steam-ID:t

Om du har en anpassad webbadress som inte är någonting skapar du din webbadress så ger metoden ovan inget resultat. Denna typ av URL kan identifieras med hjälp av ett uppslagsverktyg. Du kan också få din stramID3 och steamID4 genom att ange ditt steam-ID med den här appen. Här är metoderna för att identifiera steam-ID med hjälp av uppslagsverktyget.

SNHU recensioner! Gå in i ditt liv som vänder plats.. Untold Details

 • Öppna webbläsaren.
 • Typ steamidfinder.com i sökfältet och tryck på enter-tangenten.
 • I textfältet, skriv användarnamnet du till ditt steam-ID och tryck på fältet Hämta Steam-ID. aktivera konsolen
 • Resultatet kommer att visa dig alla dina ID-detaljer som steam-ID, stramID3, steamID4 och så vidare.

Detta är metoden om du har en anpassad URL.

Metod 3: Använd konsol i Valve-spelet

Du kan också hitta ditt användar-ID i ventilspelen som Team Fortress 2 eller Counterstrike som använder antingen GoldSrc eller Source-motorn. I detta kan du inte bara hitta ditt steam-ID utan även andra spelares steam-ID om du är ansluten till samma server. Men du kan inte hitta spelarens ID som spelade med dig tidigare. Här är metoderna för att identifiera steam-ID genom att använda ventilspel.

 • Öppna valfritt Valve-spel som körs på GoldSrc eller källmotorn. (Spel som Team Fortress 2, Counter-Strike och Half-life).
 • Aktivera utvecklarkonsolen.

Anpassad URL

 • Tryck på accentmärke nyckel som är ingenting annat än ~ ikon som är på första platsen på den andra raden på tangentbordet.
 • En konsol öppnas på skärmen.
 • Skriv i sökfältet Status och tryck på Submit-fältet.
 • Du kan se en lista över spelare på skärmen.
 • Klicka på spelarens namn och du kan få hans ID i konsolfönstret.
 • Mygreatlakes org lån recensioner ... bluff eller legitim?

Om du vill få andra spelares steamID3 och steamID4 med ovanstående metod med hjälp av ett uppslagsverktyg. Det är också den senaste tekniken för att hitta ett steam-användar-ID.

Slutsats

Här avslutar vi den här artikeln med ett tips om hur du ändrar Steam-ID som inte är något annat än att göra en anpassad URL. Om du tror att ditt ID inte är så bekant men du vill göra det bekant, använd den här metoden. Öppna Steam-profilsidan och tryck på alternativet 'Redigera profil'. Scrolla ner och klicka på Beställnings URL och gör din anpassade URL.

Hitta Steam ID

På grund av att du har så många alternativ för att göra din upplevelse av att använda Steam-appen bättre, så använder och föreslår så många spelare denna app för spelkvaliteten och upplevelsen mer rolig.

Avast kommer inte att installera – Enkel fix, tips och tricks

Vanliga frågor

 1. Kan jag anpassa mitt Steam-ID?

Ja, du kan skapa ditt eget anpassade användar-ID för Steam.

2. Kan jag ändra mitt profilnamn?

Ja, du kan ha möjlighet att ändra ditt profilnamn.

3. Kan jag ändra mitt kontonamn?

Nej, du kan inte ändra ditt kontonamn. Men du kan ändra ditt profilnamn.