Hur man gör släta stenar i Minecraft. Klicka för att veta mer om releasedatum, gameplay, senaste uppdateringar och mer!

Minecraft är ett sandlådespel. Mojang Studios är utvecklare och Markus Notch är utvecklare av spelet. Spelet följer programmeringsspråket Java. Det är ett av de mest sålda tv-spelen genom tiderna. Minecraft presenterades i världens videospelshall of fame 2020.

Jens Bergensten utvecklade spelet vidare och hjälpte till i pedagogiska miljöer. Det är ett av de största och mest inflytelserika videospelen genom tiderna, och spelet blev nominerat till flera priser och vann många prestigefyllda priser.Minecraft: Releasedatum

Spelet sändes för omkring elva år sedan och får fortfarande samma mängd kärlek. Inledningsvis, 2009, släpptes spelet som en offentlig alfa för persondatorer.

I november 2011 sändes spelet officiellt. Spelet får många positiva kommentarer från spelälskare. Det är ett av få gamla spel som fortfarande laddas ner. Microsoft köpte Minecrafts immateriella rättigheter för 2,5 miljoner dollar. Sociala medier spelade en viktig roll för att popularisera spelet.

Minecraft: Karaktärer

Varje karaktär i spelet har unika färdigheter och förmågor. Spelarnas färdigheter varierar beroende på ytan.

Karaktärerna har en standard hudton som heter Steve. En kvinnlig mänsklig Alex är tillgänglig i 1.8-uppdateringarna. Några av de andra huvudrollerna i spelet är

  • Herobrine
  • Alex
  • Enderman
  • Vissna
  • Ender Dragon
  • Spöke

Minecraft: Gameplay

Spelet har inga specifika mål att uppnå. Det ger en stor mängd frihet att spela spelet. Det finns bara ett prestationssystem i spelet.

Som standard börjar spelet med förstapersonsperspektivet, och tredjepersonsperspektivet är också tillgängligt. Spelet består av 3D-objekt av kuber och vätskor. Spelarna kan inte resa längre än 30 000 000 block. Innan de går in på slagfältet bör spelarna välja något av de fem spellägena.

Minecraft är ett spelarvänligt spel som är betydligt lättare att spela. Spelets drag, uppgifter och prestationer är enkla och snabba.

Minecraft: Hur man gör slät sten

Den släta stenen kan enkelt tillverkas inom några få steg. Det följer bara några enkla steg i spelet.

Ugnen ska vara redo att förvandla kullerstenen till stenen och sedan kombinera kullerstenen och kolet. Sedan kan spelaren göra den släta stenen genom att kombinera kolet och stenen.

För att skapa en platta bör spelaren arrangera tre släta stenar horisontellt i mitten av 3×3-rutnätet på hantverksbordet.

Minecraft: Trailer

Här är den officiella trailern för spelet Minecraft. Njut av att se den!

Håll utkik för fler uppdateringar!