Hur man donerar på Twitch och stöder streamers, enkelt sätt att göra det, ETT KLICK

Nuförtiden ger sociala och underhållande plattformar inte bara företräde för underhållning utan även intäkter. De flesta tjänar mer pengar på sociala plattformar jämfört med sina yrkeslöner. Detta är bara på grund av de ansträngningar de gör för att underhålla människor. Donation är en belöning för deras ansträngningar. Rycka till är en av videoströmningsplattformarna. Det är en bra applikation för videospelvärlden, spelare, kreativ konst och artister. Det låter tittarna inte donera pengar till sina favoritstreamers. Detta är det grundläggande sättet för streamers att tjäna pengar. Vissa streamers tjänar $100 000 per år med Twitch-donationsalternativet. I den här artikeln går vi för en kort diskussion om de enkla metoderna att donera på Twitch.

Betalning via PayPal

Donera på Twitch

Som vi sa tidigare tillåter Twitch-appen tittarna att donera. Denna donation är ett av sätten att visa sin kärlek till sin favoritstreamer. Detta kommer att hjälpa streamern att stå ekonomiskt stark. Låt dem också streama hans spel en längre tid och förlänga hans streamingtid. Så tittarna kan också njuta av deras favoritstreamers spel. Detta är ett av de bästa sätten att stödja dina streamare och uppmuntra dem.Twitch-donation

Att skicka pengar eller gåva är inte bara sättet att stödja din favoritstreamer. Det finns så många sätt att stödja dem om du inte kan stödja dem ekonomiskt. Läs vidare för att veta hur många sätt du kan donera och stödja din favoritstreamer.

Hur man donerar på Twitch – Metoder

Donera med tips

Du kan direkt donera dina pengar till streamern som du vill donera till. Det är det enklaste steget att donera till streamern. I varje streamingkanal finns det en Dricks alternativ ges. Genom att välja det belopp du vill skicka och klicka på alternativet Tips kan du helt enkelt donera till dem. I den här metoden går ditt 100%-tips direkt till din älskade streamer.

Donera av Streamlabs

De flesta använder Streamlabs för att donera till streamers. Eftersom detta ger många alternativ att skicka pengar. Detta inkluderar att använda både kreditkort och PayPal. Här är stegen för att donera och stödja din käraste streamer.

Hur man donerar på Twitch

 • Installera och logga in på Twitch-appen, om du inte redan har loggat in.
 • Öppna appen.
 • Öppna den kanal du vill stödja.
 • Går igenom, samtidigt som du ser länken Donation.
 • Efter det kommer du att dirigeras till donationssidan.
 • Fyll i kraven och klicka på Donera-rutan.
 • Efter kommer du att be om betalningsbekräftelsen. Skicka in dina betalningsuppgifter och klicka på OK.

Har Netflix studentrabatt!….. Är det på riktigt? Få senaste tricket 2022

Donera med Bits

Du kan tillåta att stödja din uppskattade streamer genom att köpa bitar från Twitch och skicka den till dem. Detta är också en av metoderna för att donera streamers i Twitch. Följ instruktionerna för att stödja din streamer med bitar.

Bits

 • Installera och logga in på Twitch-appen, om du inte redan har loggat in.
 • Öppna den.
 • Nära din profilbild som är uppe till höger kan du se knappen Hämta bitar. Tryck på knappen.
 • Du kommer att dirigeras till en sida som har många erbjudanden om att köpa Bits.
 • Välj vilken affär som helst och köp Bits genom betalningar via Amazon Pay, kreditkort eller betalkort.
 • När du har valt betalningsmetod klickar du på alternativet Betala nu.
 • Återigen gå till appen och öppna din favoritstreamerkanal.
 • Klicka på den diamantliknande ikonen i chattrutan.
 • Skicka önskat antal bitar.
 • Du kan också skriva cheer50 för att skicka 50 bitar och ändra bitvärdet om du vill donera mer.

Anta att du donerar 200 bitar till streamern, då får han $2. Resten tar Twitch som avgift.

Twitch-donation

Donera med PeachPay

PeachPay är också det bästa sättet att skicka och ta emot betalningar. Det här verktyget är väldigt enkelt, flexibelt och gratis att använda. Det kan användas i Twitch, Facebook, YouTube och så många. Här kommer du att förstå hur du loggar in och gör betalningar via PeachPay.

 • Installera och skapa ett konto på PeachPay.
 • Anslut ett Stripe-konto i PeachPay för att ta emot betalningar. Du kan också ta emot kryptovaluta med den här appen.
 • Klicka på knappen Skapa betalning nu.
 • Kopiera URL:en.

donera på twitch

 • Öppna Twitch-appen.
 • Tryck på 'Kanal-knappen'.
 • Tryck sedan på alternativet Redigera panel.
 • Klicka på ikonen + på skärmen.
 • Klistra in den kopierade URL:en.
 • Bekräfta inställningen genom att klicka på alternativet 'Skicka'.

Efter kopplar PeachPay till Twitch, kan du enkelt göra betalningar och support till din favoritstreamer .

Vän kan inte ansluta till Minecraft-servern! Fixa det! Enklaste lösningen.

Donera genom att prenumerera på din streamer

Prenumeration är det bästa fabrikatet som ger support till din favoritstreamer. Det finns så många abonnemangsplaner i Twitch. Denna plan inkluderar $4,99, $9,99 och $24,99 per månad. Med den här prenumerationen kan din streamer bli berömmelse och de kan nå många andra. Denna prenumerationsmetod ger inte bara fördelar för streamers utan även abonnenten. Fördelarna inkluderar att titta på annonsfria videor, undermärken, emotes till din chatt och många andra .

Du kan också göra en prenumeration med ditt amazon prime-konto. Amazon prime ger dig en av de bästa prenumerationsplanerna. Om du har gått med i amazon prime med ett Twitch-konto kan du få en gratis kanalprenumeration i en månad. Du kan också gåva till din favoritprenumerant genom att klicka på alternativet Gift a Sub.

Donera på Twitch – Slutsats

Med hjälp av ovanstående metoder kan du donera din älskade streamer. Detta kommer att få streamern att känna sig så glad. Han kan också vara ekonomiskt stark. Donera av Streamlabs, Bits, PeachPay och prenumerationsplaner är sättet, du kan ekonomiskt stödja dem. Om du inte kan stödja dem ekonomiskt, kan du göra några andra tekniker för att stödja dem.

donera på twitch

Att titta på alla videoströmmar som din favoritstreamerström är en av de bästa metoderna för att stödja dem. Att kommentera dina åsikter på deras strömmande video kommer att uppmuntra och stödja dem att öka sin strömningstid. Gilla deras videor och dela till andra människor kommer i hög grad att hjälpa dem att öka deras namn och berömmelse. Du kan också dela med dig av dina idéer för att hjälpa deras resa och göra den bättre genom chattar. Detta är det bästa sättet att stödja din favoritstreamer.

donera på twitch

Vanliga frågor

 1. Vad är huvudsyftet med Twitch-appen?

Huvudsyftet med Twitch-appen är till för att underhålla människor genom att strömma videor.

2. Vad är värdet av 20 000 bitar?

Om du donerar 20 000 bitar till Twitch-appen får abonnenten $200.

3. Är det nödvändigt att betala skatt för pengarna som tas emot som donation på Twitch?

Ja, det är nödvändigt att betala skatt för pengarna som tas emot som en donation på Twitch.