Hur fungerar tidsresan i filmen Star trek IV: The Voyage Home? Klicka för att ta reda på det!

Star Trek IV: Resan hem är en av de fantastiskastar trek film någonsin. Det är en amerikansk science fiction-film från 1986 baserad på TV-serien Star Trek.

Den här filmen är den fjärde delen i Star Trek-filmserien och en uppföljare till Star Trek III: The Search for Spock. Berättelsen kretsar kring den tidigare besättningen på USS Enterprise, som finner planeten i allvarlig fara från en utomjordisk sond som försöker kontakta nu utdöda knölvalar. Besättningen reser till jordens förflutna för att se valar som kan svara på sondens samtal.Det mest nyfikna och spännande är tidsresan i filmen. Men oroa dig inte! Vi är här för att berätta hur tidsresan fungerar i Star Trek IV: The voyage home.

Besättningen som reste i tiden

Det tidigare laget i USS-företaget gick i det förflutna. Det inkluderar:

  • William Shatner som amiral James
  • Leonard Nimoy som kapten Spock
  • James Doohan som kapten Montgomery Scott
  • George Takei som befälhavare Hikaru Sulu
  • Nichelle Nichols som befälhavare Nyota Uhura
  • Walter Koenig som befälhavare Pavel Chekov
  • DeForest Kelly som Dr Leonard McCoy

Syftet med denna resa

Filmen är en rundresa som är ingen stopp resa mellan den vidsträckta framtiden för år 2286 och en tidsförskjutning till 1986. Sedan den andra delen av stjärnvandringen är teamet från USS Enterprise i mål att rädda social klass. Sonden började attackera jordens atmosfär när de letade efter knölval. Teamet måste skaffa två exemplar: George och Gracie, som är på väg att släppa ut i naturen 1986 i San Francisco.

Anledningen till att Time-Travel inträffade

I filmen är framgången med tidsresor genom några ganska svåra förhållanden. Ett fartyg som strävar efter att resa genom tiden måste beräkna samma slingshot-bana runt solen samtidigt som det accelererar med nära varpfaktor 10. Och detta är också ganska svårt och ännu svårare när den enda lediga farkosten är Rickety Klingon Bird of Prey.

Inte bara detta, utan tidsresorna kräver också mycket energi. Fartygens dilitiumkristaller behöver laddas upp genom kärnkraft, som stjäl från marinfartyget.

Effekten på historien som ett resultat av tidsresor inträffade i filmen.

Det är den där frågan vars svar är blandat. Det är på grund av det tydliga exempel vi ser när saker förändras, och ett möjligt fall av historia som skapats på grund av resan. Men om du börjar med grunderna är det bara en enda tidslinje med de handlingar som sker i deras ögonblick och sammanhang. Dessutom finns det ingen omskrivning av historien. Så när George och Gracie kom till 2286, viftade de bort den skandalösa undersökningen; Men de handlingar som ägde rum innan inträffade fortfarande under den förväntade varaktigheten. Det såg ut som att valar kommer att dö ut under 2000-talet bara för att bli ett mirakel tillbaka in i ekosystemet genom en tidsresa. Det förflutna förändrades alltså inte i det fallet.

Konsekvensen av tidsresor

Den mest betydande konsekvensen är att människan får leva för att se ytterligare ett antal inträde i star trek-filmen. Dessutom gjorde besättningen ett bra jobb med att inte skruva på tidskontinuumet.