Hur får du tillbaka ditt konto på Roblox utan e-post?

Idag kommer vi att titta mer i detalj på hur du får tillbaka ditt konto på Roblox utan e-post, så för att lära dig hur du gör det fortsätter du att läsa den här artikeln.

Roblox

robloxRoblox påstår sig vara en plattform eller plats som för människor samman genom spel, den här plattformen är inte bara för att spela spel utan unga och andra utvecklare får också en chans att bygga sina spel och inte visa sina färdigheter och talanger genom denna plattform, så att de kan göra och få finansiering för sina kunskaper, det är så den här plattformen fungerar.

Hur du håller ditt konto säkert

Innan vi lär oss om hur du får tillbaka ditt konto på Roblox, låt oss få en uppfattning om hur man kan hålla spelarnas och användarnas konton säkra, nedan är några av de problem och sätt på vilka användare kan hålla sina Roblox-konton säkra.2-stegsverifiering

De introducerade nyligen en 2-stegsverifiering för alla användare så att den här funktionen lägger till ett extra lager av säkerhet till spelarkontot genom att kräva att de loggar in med sitt lösenord och med en unik 6-siffrig kod som skickas till deras e-postadress när den upptäcker användare eller någon annan försöker få åtkomst på en ny eller från någon annan okänd enhet. Detta förhindrar också obehörig åtkomst till användarnas konton och varnar dem via e-post om någon försöker logga in utan användarens vetskap.

Förebyggande åtgärder kan göras genom att ändra användarnas lösenord.

Att inte bli lurad från falska sajter

Medan spelare använder Roblox kan de stöta på meddelanden eller webbplatser som påstås ge ut gratis Robux, Builders Club-prenumerationer eller andra priser. Även om dessa webbplatser kan se legitima ut eftersom de har Roblox-logotypen eller andra tecken, är de helt falska och vanligtvis ber dessa personer användare att ange sitt användarnamn och lösenord på en falsk inloggningssida eller vill att de ska ladda ner speciella appar.

fall inte för den här typen av bedrägeri och var säker med ditt konto.

Använd starka, unika lösenord och dela det inte med någon

En av de enklaste sakerna som användare kan göra för att skydda sitt Roblox-konto är att välja ett lösenord som inte kan extraheras enkelt. användare kan följa dessa steg för bättre lösenordsinställningar:

 • Använd en icke-använd blandning av versaler, gemener, siffror och symboler.
 • använd inte vanliga ord eller fraser.
 • Byt användarens lösenord regelbundet för ytterligare säkerhet
 • Använd alltid ett lösenord som är unikt för Roblox
 • se till att lagra eller förvara lösenordet på säkra platser, och dela eller avslöja aldrig ditt lösenord till någon.

Håll kontoinformationen privat

Roblox kommer aldrig att fråga någon av sina spelare om deras inloggningsuppgifter, och det borde inte andra användare heller. lämna aldrig ut ditt lösenord eller någon annan del av information som skickas specifikt till användarens e-postadress, till exempel e-postmeddelanden och länkar för återställning av lösenord eller din säkerhetskod för tvåstegsverifiering. Tänk noga efter innan du ger någon inloggningsuppgifterna till ditt konto, särskilt om de lovar att ge dig något i gengäld.

Som en allmän regel i Roblox uppmuntrar de att inte och att aldrig dela användarnas namn, adresser, telefonnummer, födelsedatum eller lösenord med någon på Roblox. det är normalt att bilda nya vängrupper på plattformen men se till att inte dela någon personlig information för säkerhets skull.

Logga ut efter att ha spelat på offentliga eller delade enheter

det är säkrare att komma åt användarnas konton på en persondator eller enhet, vi inser att det finns tillfällen då användare skulle vilja spela Roblox på biblioteket eller skolan. I situationer som dessa är det bäst att logga ut direkt efter att de har spelat klart så att andra inte kommer att kunna komma åt deras konto så fort de lämnar platsen.

Hur får jag tillbaka ditt konto på Roblox?

så äntligen om hur du får tillbaka ditt konto på Roblox och om hur du får tillbaka ditt konto på Roblox utan att använda e-post.

Efter uppsägning

Så om användaren vill få tillbaka sitt Roblox-konto efter att ha avslutats. användare kan bara ha 30 dagar på sig att överklaga uppsägning av deras konto raderas permanent. Detta betyder att data och allt är borta, så även om Roblox ville återställa ditt konto, vilket är typ omöjligt, skulle användaren inte kunna återställa den informationen. Roblox vänder vanligtvis bara felaktiga uppsägningar. Dessutom har Roblox inte en funktion som gör att dess användare kan återställa ett individuellt konto till ett tidigare tillstånd. För mer information och för att få mer information om hur du får tillbaka ett avslutat konto, gå till deras supportwebbplats.

Återställ konto

spelare och användare kan återställa eller få tillbaka sitt konto med ett telefonnummer om de inte använder e-post. och nedan ger dig stegen för hur det kan göras:

 1. användare ska välja Glömt ditt användarnamn/lösenord? på inloggningssidan i roblox.
 2. sedan måste du välja Använd telefonnummer för att återställa lösenordet
 3. efter steget ovan måste användare välja sina landsprefix.
 4. sedan måste användarna ange sitt telefonnummer i Telefonnummer rutan och klicka sedan på Skicka in knappen nedan.
 5. sedan måste användarna välja kontrollera och slutför processen för att slutföra processen.
 6. efter detta kommer användare att få en kod som kommer att vara en 6-siffrigt nummer till sin telefon.
 7. då måste användarna fylla i koden i Ange kod (6-siffrig) rutan och klicka på Kontrollera knapp.
 8. nu kan de använda och bekräfta sitt nya lösenord och trycka på Skicka in knapp.

så genom att göra dessa steg kan en användare få tillbaka sitt konto på roblox utan att använda sina e-post-ID.

så det handlar om hur du får tillbaka ditt konto på Roblox och andra säkerhetsåtgärder, hoppas du lärde dig mycket information och skriv gärna ner dina tankar nedan och dela detta artikel .

Vanliga frågor:

Vilket spel är bättre Roblox eller bland oss?

väl Among Us slår PUBG och Roblox för att bli det mest nedladdade mobilspelet globalt år 2020. Enligt data som släppts av Apptopia, förra året samlade detta spel med namnet 'Among Us' 264 miljoner nedladdningar globalt och 41 miljoner i USA.

Är Roblox bättre än Fortnite?

Ja, Roblox är bättre än Fortnite för spelare som gillar variation och kreativitet. Spelare som gillar en mer fokuserad och polerad erfarenhet kanske föredrar att spela Fortnite istället. Roblox är bättre än Fortnite för spelare som kräver många olika spel och upplevelser.

Ägs Roblox av Kina?

väl från den insamlade informationen och från nyheterna, I maj 2019, Roblox och Tencent tillkännagav ett joint venture där det förstnämnda har en kontrollerande andel på 51 % och Tencent med 49 %, ett sällsynt arrangemang där en utländsk enhet har majoriteten i ett kinesiskt joint venture.