Hugh Jackman aka The Wolverine är en riktig superhjälte!!! Hjälper bonden i denna pandemisituation! Klicka för att veta mer!

Hugh Jackman, en framstående skådespelare, sångare och producent är känd för sin superhjälteroll i Marvel-serien The Wolverine. Han har Guinness världsrekord för den längsta karriären som live-action Marvel-superhjälte för karaktären Logan aka Wolverine. Hugh har ett gyllene hjärta och älskar att hjälpa människor runt omkring. Han är en verklig superhjälte, även i den här nuvarande pandemisituationen tar han ställning för bönderna.

Vad exakt hände?

Tydligen, mitt i denna nuvarande pandemisituation, där alla skyndar för sina liv, tar den här mannen ställning för bönderna. Med en världsomspännande pandemi som leder till produktionsstopp, använder Jackman sin lediga tid på att vara volontär på Share The Harvest Farm. Detta fantastiska steg av honom hjälper till att mata många underprivilegierade familjer på East End av Long Island. Tyvärr, under denna pandemisituation, när tusentals människor har förlorat sitt jobb och berövas sina förnödenheter, räknas dessa små steg som att donera mat mycket.Detta var dock inte en del av någon PR-aktion eller något reklamtrick. Jackman ville verkligen hjälpa de underprivilegierade människorna och valde att arbeta som volontär. Han googlade på olika webbplatser för volontärarbete i närheten av sin bostad. Han gör allt för att hjälpa behövande. Från ogräsrensning till skörd, han har gjort allt även den varmaste dagen. Den ideella organisationen har riktat sin tacksamhet till Jackman och hans familj för att de hjälpt dem i kristiden. Enligt organisationen har Jackman mailat dem angående hans intresse för att frivilligt ställa upp för matdonationer och skörd. Han är den första kändisen som är volontär med dem.

Ytterligare information: Dela organisationen Harvest Farm

Deras enda uppdrag är att producera högkvalitativa grönsaker till de lokala matskafferierna och andra nyttiga organisationer utan kostnad. Dessutom syftar organisationen till att öka hälsan hos underprivilegierade människor och göra dem medvetna om livsmedelssäkerhet genom att öka deras tillgång till hälsosam mat.

Verkliga superhjälten: Hugh Jackman

Tja, han är redan hela världens hjärtekrossare. Men nu på grund av hans generösa agerande har vi börjat respektera honom mer. Hugh Jackman föddes den 12 oktober 1968. Jackman är en mångsidig skådespelare och är ganska känd för sin superhjälteroll - Wolverine aka Logan.

Hugh är också ganska populär bland andra filmer som komedifilmen Kate och Leopold, actionfilmen Van Helsing, den fiktiva filmen The Fountain och den typiska dramafilmen The Prestige. Han har vunnit Golden Globe Awards för bästa skådespelare i filmmusikal och komedi i Les Miserables. Dessutom har han också vunnit det prestigefyllda Grammy-priset för bästa sammanställning av ljudspår och media som producent för The Greatest Showman.

Han gifte sig med sin kvinnliga kärlek, Debora Lee Furness den 11 april 1966. Under det senaste året, 2019, hade Jackman åkt på en världsturné för att organisera konserter över hela världen. Han kallade denna turné The Man. Musiken. showen. 2005 slog Hugh samman med sin assistent John Palmero för att etablera Seed Company, ett produktionshus. Jackman är ganska exalterad över att arbeta med John och hans fru, och vi ser fram emot några fler produktioner från deras produktionshus.

Den här mannen skapar alltid ett sätt att stjäla våra hjärtan!!! Är det inte fantastiskt att ha en så fenomenal och välvillig skådespelare som fortfarande existerar i vår värld?

För fler uppdateringar, håll utkik...