House Of Cards Säsong 7″ KOMMER SNART!! Klicka för att veta handling, roll, släppdatum och mer!

House Of Cards är en amerikansk politisk serie med webbthriller. Denna Netflix-serie får överväldigande recensioner från fansen. Serien var under produktion av 'Beau Willimon'. Serien är en anpassning av BBC miniserie med samma namn från 1990 . Det är också en anpassning av romanen med samma namn av Michael Dobbs. Seriens första säsong släpptes den 1 februari 2013 och sändes sin sista säsong, d.v.s. den sjätte säsongen den 2 november 2018. Historien kretsar kring en ambitiös politiker Frank Underwood 'och hans fru 'Clair Underwood'. Båda planerar att ta fler och fler krafter.

House Of Cards säsong 7 – släppdatum –

Även efter två år av sändningen av förra säsongen av House Of Cards, hoppas fansen fortfarande på säsong 7. historien på grund av dess hype, och historien är mycket känd bland Netflix binge-älskare. De vill ha mer och mer av det. Seriens första säsong sändes den 1 februari 2013. och har hittills gett sex säsonger med totalt 73 avsnitt. Då hade programtillverkare redan sagt att säsong 6 skulle bli den sista säsongen av serien.Även om det finns många teorier om varför säsong 7 inte kommer - vissa säger att Anthony Rapp är en av skådespelarna från programmet, gjorde en offentlig anklagelse. Han sa att huvudrollsinnehavaren i serien, Spacey, gjorde ett sexuellt drag mot honom. Anthony Rapp ska ha varit 14 då. Utöver detta bekräftade Netflix att säsong 6 skulle bli den sista säsongen i serien. Rykten och fans teorier tyder på att serien avbröts på grund av anklagelserna. Dessa teorier har varken bekräftats eller dementerats.

House Of Cards säsong 7 – starcast –

  • Kevin Spacey spelar karaktären Francis J. Frank Underwood och senare efter säsong 5 dör han.
  • Robin Wright spelar karaktären Claire Underwood
  • Kate Mara spelar rollen som Zoe Barnes
  • Michael Kelly spelar rollen som Douglas Doug Stamper
  • Constance Zimmer spelar rollen som Janine Skorsky
  • Kristen Connolly spelar rollen som Christina Gallagher
  • Michel Gill spelar rollen som Garrett Walker
  • Sebastian Arcelus spelar rollen som Lucas Goodwin
  • Boris McGiver spelar Tom Hammerschmidt.

House Of Cards Säsong 7″: Storyline

Historien House of cards är ett perfekt exempel för att turnera i politikens värld. För att förstå hur politiker fungerar måste du se den här serien. Berättelsen kretsar kring en ambitiös politiker 'Frank Underwood' och hans fru 'Clair Underwood'. Berättelsen går framåt, eftersom Frank inte är utsedd till utrikesminister. Sedan båda planerar och bestämmer sig för att få mer och mer makt. Berättelsen är full av vändningar, planer, korruption och makt.

Håll kontakten för fler uppdateringar om serien.