Hotellägaren i Michigan kallar kvinnan 'dum demokrat' kastade ut henne och hennes 5 barn efter att hon klagade på att hennes toalett hade svämmat över.

En hotellägare ska ha kastat ut två kvinnor och deras fem barn mitt i natten efter att en mamma sökt hjälp för en översvämmad toalett.
De stinkande recensionerna flödar över på nätet, så många att TripAdvisor och andra sajter har varit tvungna att tappa bidrag helt och hållet. Hotellägarna var inte omedelbart tillgängliga för kommentarer.

På grund av en nyligen inträffad händelse som har väckt uppmärksamhet i media och har orsakat ett flöde av recensionsinlämningar som inte beskriver en förstahandsupplevelse, har vi tillfälligt avbrutit publiceringen av nya recensioner för denna annons, TripAdvisor sa högst upp i hotellets ingång. Om du har haft en förstahandsupplevelse på den här fastigheten, vänligen kom tillbaka snart - vi ser fram emot att få din recension!

Hotellets renare rykte har fläckats av Better Business Bureau. Dussintals klagomål har dykt upp mot det på övervakningswebbplatser, med de flesta rörande renlighet och personalens uppförande - inklusive påstådda senaste minut rumsbyten utan avisering eller återbetalning även om en kund bokat sin önskade sjöutsikt innan han anlände vid incheckningen!Jennifer Biela skulle ha gjort klokt i att läsa recensionerna innan hon tog med sina fem barn på semester, men det gjorde hon inte. Den värsta delen? Efter att ha skrivit om det på nätet och blivit stämd för förtal, får Jennifer ingen sympati från någon!

Jennifer kanske inte hade problem om hon hade tänkt två gånger med alla dessa barn som sprang runt eller läst lite i förväg eftersom det finns flera negativa recensioner av just detta hotell listade av andra föräldrar som också åkte utan sina familjer. Att bo på ett av dessa hotell under vårlovet låter som ett äventyr som de flesta inte skulle vilja missa – Jennifer säger att det bara var för mycket.

Han sa att eftersom jag vägrade stänga av vattnet var det mitt ansvar och han ringde polisen för att anklaga mig för uppsåtlig förstörelse av egendom, skrev Biela. Han sa att vi behövde packa våra väskor och gå. Han sa till mig att jag var en 'idiot', en 'dumbass' och flera andra nedsättande namn. Jag var i en sådan chock men lyckades börja spela in det här ungefär halvvägs i samtalet.

Kasta henne och hennes 5 barn på natten:

Mannen kallade henne en 'dum demokrat' och sa att hon var ansvarig för VVS. Polisen kom och de packade ihop för att genast gå eftersom han inte kunde hitta någon annan plats i stan. De körde cirka 10 mil söderut till Gaylord innan de till slut tog sig hem klockan 02:30 den natten – efter ett slags äventyr!

Upplevelsen gjorde Biela helt upprörd, berättade hon Newsweek .

Dela gärna då jag inte vill att någon ska gå igenom den här upplevelsen, skrev hon vidare Facebook . Det finns så många vackra platser i Michigan, och tyvärr är detta en som inte är värd din tid eller pengar.

  Föregående artikel 'Friends - Reunion': Special split critics' fick bara 67 % godkännande på Rotten Tomatoes [chockerande] Nästa artikel Get Money for Vaccination, Kalifornien delar ut 116 miljoner dollar bland människor som får covid-injektioner

  Fler artiklar

  Komi Can't Communicate Chapter 374 - Förväntat releasedatum, handling och allt annat här

  11 oktober 2022

  'Solo Leveling', allt redo att släppas 2023! Kolla in de senaste detaljerna här

  9 oktober 2022

  Nicola Peltz Beckham vägrar något drama med svärföräldrar

  9 oktober 2022

  LÄMNA ETT SVAR Avbryt svar

  Kommentar: Skriv din kommentar! Namn:* Vänligen ange ditt namn här E-post:* Du har angett en felaktig e-postadress! Vänligen ange din e-postadress här Webbplats:

  Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.

  Senaste artikeln

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  När kommer Ayumu att göra sitt drag? Säsong 2 – När släpps den? Alla detaljer här

  11 oktober 2022

  Farbror från en annan värld Säsong 2 - Releasedatum, berättelse och uppdateringar av handlingen

  11 oktober 2022