Hocus Pocus 2: Kommer Sanderson Sisters trio att ta sig till sin uppföljare? Klicka här för att förstå Unlock Date, Solid och Extra!

Hocus Pocus är en amerikansk satirfilm från 1990-talet regisserad av Kenny Ortega.Den här filmen spelade huvudrollenBette Midler, Sarah Jessica Parker och Kathy Najimy eftersom Sanderson systrarna och tjänade stora tuffa internationella. Ryktena avslöjas angående frigörandet av Hocus Pocus 2 kvarvarande 12 månader, men det finns ingen bekräftelse från poliserna.

Hocus Pocus 2 kommer utan tvekan att komma med det unika smidda i alla andra tekniker och kan komma att lanseras på Disneys nya streamingplattform – Disney+.Den stora informationen är att den tidigare riktadeKenny Ortega är förmodligen inte bekymrad över skapandet av Hocus Pocus 2 och till att börja med brukade det bestämma oss för målningar med en helt ny smidd. Den kommer att regisseras av Adam Shankman och skriven av Jen D'Angelo.

Hocus Pocus 2: Lås upp datum

Den primära sektionen brukade lanseras 1993 och eftersom det fram till 2019 inte har skett några uppdateringar angående frigörandet av Hocus Pocus 2. Det tillförlitliga datumet för frigivningen har inte bara visat sig och Covid-19-läget kan också leda till att den förlängs. Vi kommer dock att förvänta oss att mitten av 2021 kommer att få tag på utsläppsdatumet för Hocus Pocus 2.

Hokus Pokus 2: Solid

Rollbesättningen av uppföljaren visas inte men. Det finns en sannolikhet att den tidigare smidda kan tillhandahållas, i princip den välkända trion av häxor. Den unika smidda har uttryckt sin tidsfördriv och glädje över att vara tillhandahålla i uppföljaren. Således har det visat sig att Hocus Pocus 2 kan vara en uppföljare rimligen än en omstart eftersom det brukade förutses tidigare.

Hokus Pokus 2: Handling

Den primära delen öppnar 1693, platsen där de tre häxorna hade fångats och färdigställts av folket från Salem. Återigen, 300 år senare kom de hit igen levande och skapade förödelse i hela staden. Målgruppen väntar på en uppföljare sedan dess eftersom filmen brukade vara öppen.

Disney kommer tillbaka igen med uppföljaren till den tidigare årgången och streamar den på OTT-plattformen, men kommer den att kunna konkurrera med Netflix och Amazon? Avsnitt ett fick inte varje affär och viktig beröm. Hocus Pocus 2 kommer att ta ungdomar in i nostalgi, i princip som växte upp med att observera amerikanska kultklassiker.