Hocus Pocus 2: Kommer Sanderson Sisters triad att skapa den för sin egen uppföljning? Besök här för att förstå releasedatum, skådespelare och även mer!

Hocus Pocus är faktiskt en amerikansk förlöjligande film från 1990-talet som pekade genom Kenny Ortega.Den här filmen spelade huvudrollenBette Midler, Sarah Jessica Parker och även Kathy Najimy som syskonen Sanderson och fick också betydande hjälp över hela världen. Berättelserna spreds om lanseringen av Hocus Pocus 2 2014, men det kommer faktiskt ingen verifiering från myndigheterna.

Hocus Pocus 2 kommer utan tvekan att bestå av de autentiska skådespelarna i några andra metoder och kommer definitivt att lanseras på Disneys helt nya streamingsystem – Disney+.

https://youtu.be/ico34 LXAHOADen enorma informationen är faktiskt att de äldre instrueradeKenny Ortega kommer definitivt inte att förknippas med produktionen av Hocus Pocus 2 och till en början togs det faktiskt ett beslut att samarbeta med en helt ny nyans. Det kommer verkligen att instrueras genom Adam Shankman och också skapas genom Jen D'Angelo.

Hocus Pocus 2: Releasedatum

Den första komponenten lanserades faktiskt 1993 och ända sedan fram till 2019 fanns det faktiskt inga uppdateringar angående lanseringen av Hocus Pocus 2. Den formella lanseringsdagen är faktiskt inte bekräftad och även Covid-19-omständigheten är faktiskt också orsakar sitt eget uppehåll. Vårt företag kan anta att mitten av 2021 definitivt kommer att anlända tillsammans med lanseringsdagen för Hocus Pocus 2.

Hokus Pokus 2: Medverkande

Spridningen av uppföljningen är faktiskt absolut inte bekräftad. Det finns faktiskt en möjlighet att de förlegade skådespelarna definitivt kommer att finnas, i allmänhet den populära triaden av trollkarlar. De autentiska aktörerna har faktiskt avslöjat sin ränta och även glädje av att existera i uppföljningen. Därför är det faktiskt bekräftat att Hocus Pocus 2 verkligen skulle vara en del två i motsats till en omstart som det faktiskt antogs tidigare.

Hokus Pokus 2: Handling

Den första komponenten öppnar upp 1693, där de tre trollkarlarna faktiskt fångades och även implementerades på grund av individerna i Salem. 300 år senare råkade de återigen till liv och utvecklade också kaos inom området. Målmarknaden förväntar sig faktiskt en del två sedan dess eftersom filmen faktiskt var flexibel.

Disney kommer faktiskt tillbaka tillsammans med uppföljningen av den gamla standarden och streamar den även på OTT-systemet, men kommer den att kunna ta emot Netflix och även Amazon? Komponent ett utförs verkligen inte få varje avgörande och även kontor erkännande. Hocus Pocus 2 kommer säkert att ta ungdomar till fina minnen, i allmänhet som mognat genom att kolla in amerikanska trosnormer.