Hej Matey! Kommer Black Sails säsong 5 på skärmarna snart? Releasedatum, rollbesättning, handling avslöjad

Kommer vi att se Black Sails säsong 5 någon gång snart?

Black Sails säsong 5

Är det inte fantastiskt att när du startar en show, blir du helt nedsänkt i den och transporterar in i en helt annan värld under några minuter? Tja... om du någonsin velat transportera dig in i en värld som är full av äventyr mitt i havet skulle du vilja ha Black Sails.

Black Sails är en amerikansk tv-serie som är fylld av äventyr med en touch av historiska teman. Jonathan E. Steinberg skapade den här serien med romanen Treasure Island i åtanke. Den fungerar också som en prequel till denna Robert Louis Stevensons roman.Innan den streamades på Netflix lanserades den först på YouTube för att alla skulle kunna se den gratis 2014. Men på grund av stor efterfrågan hade den premiär på högströmningsplattformar som Netflix.

Black Sails har en fantastisk skådespelare som gjorde den här showen till vad den är idag. Den har Toby Stephens som McGraw, Luke Arnold som Long John Silver, Tom Hopper som William Billy Bones Manderly, Clara Paget som Anne Bonny och många fler!

Den här serien har fått stort beröm från kritikerna och har vunnit många priser inklusive 66:anthprimetime Creative Arts Emmy Awards för enastående speciella visuella effekter för en serie och enastående speciella visuella effekter för en serie. Detta ökade mycket förväntningarna från publiken på Black Sails säsong 5.

Den här serien har totalt 4 säsonger och alla har väntat på några nyheter om Black Sails säsong 5. Redan innan finalavsnittet hade premiär den 2ndapril 2017, skaparna av programmet meddelade att de inte kommer att göra Black Sails säsong 5 och fansen måste nöja sig med endast 4 säsonger.

Men varför gjorde de inte Black Sails säsong 5? Blev den inställd? Kommer de att fortsätta serien snart? Fortsätt läsa och alla dina frågor kommer att besvaras!

Vad kan fansen förvänta sig nu istället för Black Sails säsong 5?

Black Sails säsong 5

den fjärde säsongen slutade på ett ganska tillfredsställande sätt med att lösa saker på det mest historiska sättet... A War! Ett krig mellan det brittiska imperiet och Piraterna för att bestämma vem som ska ha kontroll över ön New Providence.

Men vem vann? Oroa dig inte, vi kommer inte att förstöra det för dig, om du vill veta svaret titta på serien på Netflix nu!

Skaparna sa att det inte kommer att göras Black Sails säsong 5 om de inte ändrar sig. Så du kan fortsätta stödja showen och vi kanske får en spin-off-serie?

Rykten går runt om en spin-off-serie eftersom skådespelarna uttryckte sin önskan att komma tillbaka tillsammans på inspelningsplatsen ibland. Men under den här tiden med COVID-19 rekommenderar vi att du inte håller dina förväntningar för höga.

Medan vi är på ämnet rykten, bör vi rensa bort ryktena som går runt om att showen skulle ställas in. Showen ställdes inte in och det fanns inget ont blod mellan kanalen och producenterna.

Skaparna tyckte bara att det var rätt tillfälle att avsluta showen och var nöjda med hur det slutade. De kände att programmet har utforskat alla möjliga vinklar den kunde och därför kände de inte att det fanns en nödvändighet för Black Sails säsong 5.

Black Sails säsong 5 kommer inte... vad nu?

Black Sails säsong 5

vi vet att fansen har väntat på några nyheter om Black Sails säsong 5 eller om den på allvar får en spin-off-serie men det finns ingen ny information om det än och vi kommer att meddela dig om något tillkännages!

Men under tiden kan du se Game of Thrones, The Lost Pirate Kingdom, The Last Kingdom, Knightfall eller Reign om du gillade den här serien och är intresserad av genren för historiska äventyr eller periodiska drama.

Du kan hålla ett öga på showen genom deras Instagram som är @blacksails_starz för att få snabba uppdateringar eller för några roliga blooper-rullar. Deras Instagram har över 61,2K följare och alla nyheter om kommande projekt kommer att tillkännages här.

Om de på något sätt tillkännager Black Sails säsong 5 eller en spin-off-film, vilka förväntningar har du på dem? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan!

Vanliga frågor om Black Sails säsong 5

Är svarta segel en sann historia?

Det kriminellt underskattade Starz-perioddramat Black Sails är en spännande blandning av fakta och legend, som blandar det fiktiva (karaktärerna från Robert Louis Stevensons klassiska roman Treasure Island) med det verkliga (Charles Vane, Edward Teach och piratön Nassau) till skapa något rikt och drivande.

Vem var den största piraten genom tiderna?

Blackbeard är kanske den mest kända piraten genom tiderna, han levde definitivt upp till sitt skräckinjagande rykte. Han sades gå in i varje strid med en mängd vapen inklusive knivar, pistoler och två svärd. Som mest kraftfull hade han fyra fartyg i sin flotta och 300 lojala pirater för att bemanna dem.

Är svarta segel bättre än Game of Thrones?

Ärligt talat håller jag med om att Black Sails var en mycket bättre show. Det var underbart, historiskt och lika fascinerande som GOT. Även utan drakarna. Det är bara det att ASOIAF-böckerna är så många ligor bättre än Game of Thrones.

Dödade Long John Silver kapten Flint?

Beroende på hur du ser det, finner Flint antingen förlossning eller så dödas han av Silver på Skeleton Island, medan Thomas-berättelsen är ytterligare en av John Silvers lögner. Black Sails skapare Jonathan Steinberg och Robert Levine diskuterar slutet med Inverse.

Hur dog Miranda Barlow?

Hon fortsatte att skrika mot Ashe tills hon sköts i huvudet och dödades av överste William Rhett. Strax efter hennes död förstörde besättningen på Charles Vane staden och uppfyllde Barlows döende önskan.

För mer information:

Kolla in trailer för Black Sails säsong 1 om du är intresserad av att se programmet.

Och för fler uppdateringar som denna, kolla in vår underhållningsbloggMarknadsaktiviteten.