Haunting of Hill House Säsong 2: Måste vi säga hejdå till alla gamla karaktärer från säsong 1? Klicka för att veta Releasedatum, rollbesättning, handling!

Haunting of Hill House är en amerikansk tv-serie med övernaturlig skräck. Denna serie är under skapandet och ledning av Mike Flanagan . Serieproduktionshuset är Amblivin tv och Paramount-tv. Historien är välkänd sedan den släpptes 2018. Det är en av de perfekta spökhistorierna. Berättelsen om serien kretsar kring 1959, en roman med samma namn av Shirley Jackson. Handlingen i historien växlar mellan tvåfaldiga rader, vilket ger familjen fruktansvärda tillbakablickar. Seriens andra säsong av Haunting of Hill House är på väg att släppas 2020.

Haunting of Hill House säsong 2: släppdatum –

Säsong 1 av serien dök upp i oktober 2018 och är alltid med i en av de bästa skräckserierna 2018. Den första säsongen av serien tar sin grund från romanen Shirley Jackson. Så definitivt, fansen letar efter sin andra säsong. Programmakarna säger dock att serien kommer att släppas i år, men det finns ingen bekräftelse om släppdatumet för serien. eftersom på grund av coronaviruset är ingenting kristallklart. Men vi förväntar oss att serien kommer ut i oktober i november i år.Haunting of Hill House säsong 2: Star cast –

Det finns ett dilemma kring starcasten. Fans undrar om de kommer att kunna se de ursprungliga stjärnorna redan i säsong 2.

Vi förväntar oss att våra favoritstjärnor kommer tillbaka. de inkluderar -

Victoria Pedretti (Nell Crain) som spelar Dani.

Oliver Jackson-Cohen (Luke Crain) som spelar Peter.

Det kommer att finnas få nya skådespelare under den andra säsongen som -

Amelia Smith och Benjamin Ainsworth , Rahul Kohli och Amelia Eve.

Haunting of Hill House säsong 2: story plot –

Den andra säsongen av serien kommer att vara helt annorlunda än den första säsongen. som den första säsongen kretsar kring någon annan roman. medan den andra säsongen kommer att ha berättelsen om 1898 års bok, The Turn Of The Screw av Henry James. så allt från karaktärer till konto kommer att vara annorlunda i säsong 2 av serien. Och namnet på seriens andra del är The Haunting of Bly Manor . Så vi måste säga hejdå till familjen claire.

Eftersom det inte finns några trailers ute än så är det svårt att säga något om historiens exakta handling, men om du är för nyfiken på att veta kan du hänvisa till romanen.

Haunting of Hill House säsong 2: Storyline –

Haunting of Hill House är en riktigt enastående övernaturlig skräckwebb-tv-serie. Det kretsar kring en clairefamilj. De bestämmer sig för att flytta till herrgården för att renovera den så att de kan tjäna bra pengar efter att ha sålt den. Sommaren 1992 flyttade Hugh och Olivia Crain med sina sju barn till herrgården under några dagar. Men det måste stanna där i flera dagar på grund av några skäl. Under sin vistelse i villan upplever de många paranormala aktiviteter. Så historien är perfekt för skräckälskare.

Haunting of Hill House säsong 2: trailers –

Det finns inga trailers än!!

Håll kontakten för fler uppdateringar!!