Harry Potter Voldemort håller livlös, J.K. Rowling skapar en manual till? Besök denna sida för att förstå ännu mer!!!

En av en av de mest omtyckta filmerna, Harry Potter, är faktiskt baserad på berättelserna genom författaren J.K. Rowling. Den innehåller 8 berättelser som faller inom kategorin fantasilitterära verk, tillsammans med en nyans av Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint och även andra.

Denna fantastiska uppsättning har faktiskt lämnat bakom sig supportrarna i förvåning angående Lord Voldemorts dödsfall. Om Voldemort faktiskt fortfarande lever, frågar vårt team vanligtvis dig själv.Harry Potter och även His World of Magic.

Kvällen i Godric’s Hollow blev Voldemort av med och kom även in på fastigheten James Potter – Harrys pappa. Han riskerade att eliminera Harry, som faktiskt bevarades genom hennes mammas upprättelse. Lily fyllde i ansiktet med Harry och pratade också med Voldemort för att eliminera henne i motsats till Harry. Hennes passion bevarade hennes unges livsstil och skapade också Voldemort oförmögen att eliminera Harry när hans Avada Kedavra-åkomma slog tillbaka.
Prognosen specificerade, De en tillsammans med den elektriska kraften för att övervinna Dark Lord-metoderna ... och också endera ska försvinna genom de olika andra ....
Harry är faktiskt den enda som kan eliminera Voldemort, och han misslyckades definitivt med att gå bort den kvällen hans lidande slog tillbaka med tanke på att han inte hade att göra med Harry den kvällen.

Battles of Voldemort och även Harry Potter

Det verkar som att Harry och även Voldemort misslyckades med att slåss mot varandra i den första manualen för uppsättningen- Harry Potter och även teoretikerns klippa. I Philosophers rock kämpar Harry mot Quirrell, som följer upp Voldemorts instruktioner.

Hemligheternas kammare- Harry slåss mot Tom Riddle och slår honom, samtidigt som han räddar Ginny.
Fången från Azkaban- Harry upplever dementorerna för att rädda Sirius, det är hans gudfader.
Det finns kvar i Flammande bägaren att Harry och även Voldemort upplever varandra. Som ett resultat av att en blandning av att Elder Wands noggranna chef faktiskt var Harry, absolut inte Voldemort, och även besvärjelserna, ryggade Voldemorts Avada Kedavra tillbaka för honom.
I bakändan, Harry Potter och även de farliga hallowes , Harry blev av med Voldemort för att rättfärdiga sina mammors och pappors dödsfall och ger också en timeout till skyhöga berättelser om Voldemorts dödsfall.

Med Harry Potter och även det förbannade barnets trailer som dök upp paket på arbetsplatsen, började supportrar skapa idéer om Voldemorts återkomst, vilket så småningom visade sig bli ett missförstånd.
Vidare, JK Rowling , själv vägrade Voldemorts återkomst och försäkrade också att han förblir livlös.