Harry Potter Voldemort förblir livlös, J.K. Rowling komponerar ytterligare en publikation? Besök denna webbplats för att känna igen ytterligare!!!

En av de absolut mest uppskattade filmerna, Harry Potter, är faktiskt baserad på berättelserna genom författaren J.K. Rowling. Den innehåller 8 berättelser som faller inom stilen med fantasilitterära verk, tillsammans med en nyans av Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint och även andra.

Denna fantastiska uppsättning har faktiskt lämnat entusiasterna bakom sig i förvåning angående Lord Voldemorts dödsfall. Om Voldemort faktiskt fortfarande är aktiv brukar våra experter fundera.Harry Potter och även His World of Magic.

Kvällen i Godric's Hollow eliminerade Voldemort och gick även in på fastigheten James Potter – Harrys pappa. Han riskerade att eliminera Harry, som faktiskt skonades genom hennes mammas upprättelse. Lily fyllde i fronten av Harry och frågade också Voldemort att eliminera henne i motsats till Harry. Hennes passion skonade hennes lilla livsstil och skapade också Voldemort oförmögen att eliminera Harry när hans Avada Kedavra-åkomma slog tillbaka.
Den nämnde prognosen, De en tillsammans med energin att övervinna Mörkerherrens tekniker ... och också antingen behöva gå under genom de olika andra ....
Harry är faktiskt en singel som kan eliminera Voldemort, och han omkom absolut inte den kvällen hans lidande slog tillbaka på grund av det faktum att han inte hade bekämpat Harry den kvällen.

Battles of Voldemort och även Harry Potter

Det verkar som att Harry och även Voldemort verkligen inte bekämpade varandra i den allra första publiceringen av uppsättningen- Harry Potter och även tänkarens klippa. I Philosophers rock kämpar Harry mot Quirrell, som agerar på Voldemorts vägar.

Hemligheternas kammare- Harry slåss mot Tom Riddle och slår honom och räddar dessutom Ginny medan han gör det.
Fången från Azkaban- Harry tar itu med dementorerna för att rädda Sirius, det är hans gudfader.
Det finns kvar i Flammande bägaren att Harry och även Voldemort hanterar varandra. På grund av en blandning av att Elder Wands exakta innehavare faktiskt var Harry, absolut inte Voldemort, och även besvärjelserna som stötte ihop, ryggade Voldemorts Avada Kedavra tillbaka för honom.
I bakändan, Harry Potter och även de farliga hallowes , eliminerade Harry Voldemort för att hämnas hans mammors och pappors dödsfall och tar också en timeout till skyhöga rapporter om Voldemorts dödsfall.

Med Harry Potter och även det förbannade barnets trailer framväxande paket arbetsplats, började entusiaster utveckla idéer om Voldemorts återhämtning, som senare verifierades att bli en myt.
Vidare, JK Rowling , själv vägrade Voldemorts rebound och försäkrade också att han förblir livlös.