Harry Potter Film Series: Är den kända författaren J.K. Rowling kommer tillbaka med en annan historia, där Voldemort fortfarande lever?

Baserad på författarens berömda romaner , J.K. Rowling, 'Harry Potter' är en brittisk, såväl som en amerikansk filmserie, vars distributör är Warner Bros. Filmen består av åtta omgångar, med en fantasygenre. En prequel till 'Harry Potter' franchise är filmserien 'Fantastic Beasts and Where to Find Them', som kommer att bestå av fem filmer. Denna Wizarding World-serie är stor med fans i alla åldrar, från små barn till vuxna, alla är fan av filmserien. Det sägs vara den tredje mest inkomstbringande filmserien i hela världen.

Rykten om en annan historia cirkulerar i 'Harry Potter'-fandomen. Potterheads spekulerar om J.K. Rowling kommer att ta med en annan historia med en plottwist att Voldemort inte är död än. Kommer det att bli en annan bok eller film? Lever Voldemort fortfarande? Kommer trion tillbaka eller kommer deras barn att slåss mot Voldemort? För att svara på alla dina frågor, scrolla ner för att läsa artikeln.Lista över filmerna som släppts hittills: 'Harry Potter Film Series.'

 1. Harry Potter and the Philosopher's stone 2001 (Sorcerors stone i USA och Indien)
 2. Harry Potter och hemligheternas kammare 2002
 3. Harry Potter och fången från Azkaban 2004
 4. Harry Potter and the Goblet of Fire 2005
 5. Harry Potter och Fenixorden 2007
 6. Harry Potter och halvblodsprinsen 2009
 7. Harry Potter and the Deathly Hallows del 1 2010
 8. Harry Potter and the Deathly Hallows del 2 2011

Skådespelare: 'Harry Potter Film Series'

Huvudrollsinnehavarna för filmserien är:

 • Robbie Coltrane
 • Ralph Fiennes
 • Dame Maggie Smith
 • Alan Rickman
 • Richard Harris

Handling: 'Harry Potter Film Series'

Handlingen för filmserien 'Harry Potter' kretsar kring en ung trollkarl känd som Harry Potter. Som blir välkänd bland trollkarlsvärlden för att vara den enda personen, än mindre den enda bebisen som överlever en attack från Dark Lord Voldermort. Voldemort dödar Harrys föräldrar för att de inte gick med på den mörka sidan; det enda som räddar Harry från att dö är hans mamma Lillys kärlek. Attacken bildar en koppling mellan Harry och Mörkrets Herre, där han kan höra Mörkerherrens röster och även tala Parseltongue som Mörkerherren.

Berättelsen utvecklas till många utmaningar Harry måste möta tillsammans med sina bästa vänner Ron och Hermione för att skydda Hogwarts från Mörkrets Herre, och så småningom döda Mörkrets Herre med Harrys händer. Berättelsen slutar med att Harry skickar sina barn, James Potter, Albus Severus Potter och Lilly Potter att gå med på Hogwarts.

Voldemorts återkomst: 'Harry Potter Film Series.'

Det finns så många spekulationer i Potterhead Fanbase angående Lord Voldemorts återkomst. Rykten sprids om att J.K. Rowling jobbar på ytterligare ett avsnitt för föreställningen av Voldemort. I den sista filmen dödar Harry Voldemort och förstör Elder Wand, vilket visar att Voldemort inte kommer tillbaka. Men om du tittar på trailern för 'The Cursed Child' visar den tecken på att Dark Lord återvänder, vilket orsakade mycket prat bland fansen. Tyvärr har J.K. Rowling bekräftade att allt detta var falska rykten och att den mörka herren är död, för att aldrig återvända i trollkarlarnas liv.