Har Himanshi Khurana gjort slut med Asim Riaz? Skådespelerskan delar en kryptisk tweet

Himanshi Khurana delade en gåtfull tweet, där hon hänvisade till att ingen behöver se henne och Asim Riaz tillsammans.

Himanshi Khurana

Hon är en indisk modell, underhållare och sångare som arbetar i Punjabi-språkiga filmer. Hon dök upp i Punjabi-filmen Sadda Haq. 2019 blev hon intresserad av sanningsshowen Bigg Boss 13 som en utmanare.

Asim Riaz

Asim Riaz är en modell som blev underhållare som var en sprinter i Bigg Boss 13. Från den tidpunkten och framåt har han lyft fram många musikinspelningar. Han sågs senast i melodin Afsos Karoge inverse Himanshi Khurana. Melodin sjöngs av Steven Ben.

Deras kärlekshistoria

Asim Riaz och Himanshi Khuranas tillbedjan blommade i Bigg Boss 13-huset. Asim undvek aldrig att erkänna sin tillbedjan för artisten underhållare. Trots det tog Himanshi lite tid. Efter att ha tagits bort från BB-huset dök Himanshi upp igen som en besökare och erkände Asims förslag.

Underhållningsnyheter idag 7 april 2020: Himanshi Khurana

Himanshi och Asim gick bra. De har senast observerats i Neha Kakkars musikvideo Kalla Sohna Nai. Musikvideon fick en extraordinär reaktion. Ändå liknar allt inte bra mellan paret.

Bröt de upp?

På senare tid tog Himanshi Khurana till Twitter och sa: Ingen vill se oss tillsammans (sic). Hon förmedlade tweeten till en stökig uttryckssymbol.

Uppbrott från Himanshi Khurana-Asim Riaz? Skådespelaren gav detta svar – Staten

Asim Riaz svarade på tweeten och bad henne att inte stressa eftersom han finns där för henne. Han uttryckte, @realhimanshi BABE JAG ÄR MED DIG OAVSETT VAD DE SÄGER ELLER GÖR(sic).

Några av Asimanshi-fansen (Asim+Himanshi) stödde Himanshi, medan några av Asim-fansen slog ut henne. De anklagade till och med henne för att ha raserat Asims yrke och kallade henne opålitlig och avundsjuk.

vad fansen har att säga om det

En Twitter-klient sa att din enstaka tweet gjorde fler öppna dörrar för motståndaren som var ett fan av att trolla både dig och #AsimRiaz !! Han måste komma med Salman sir och de hänger helt enkelt hårt för att en höjdpunkt börjar trolla Asim. Respektera åtminstone de som rört på sig sedan morgonen, besviken (sic).

Himanshi Khurana

En annan klient twittrade, Hon kunde inte bry sig mindre om någonting, hon gör allt medvetet för att tillrättavisa Asim och förstöra hans kall, det är hennes spel, hon kan inte se Asims allestädes närvarande! Efterlyst och opålitlig dam (sic).

Ett annat fan sa att hon inte borde tänka på någon om hon verkligen avgudar Asim, skulle du säga att ni var tillsammans ett direkt resultat av ingen(ar)? individer som inte kanske gillar #asimanshi, men om du verkligen älskar honom har jag inte den dummaste aningen av vilken anledning bryr du dig om det, twittrade fansen.

Förutom Kalla Sohna Nai dök Asim Riaz upp i en musikvideo med Jacqueline Fernandez och har bekräftat samordnade ansträngningar med rapparen Bohemia och DJ Snake.