Har Chime Zelle? Hur överför man pengar i 10 enkla steg?!

Har Chime Zelle? Hur överför man pengar från Chime till Zelle? Alla dina frågor besvaras nedan! Läs vidare för att veta mer!

Har Chime Zelle

Källa – officialsavings.com

KICKEL OCH CELL:

Innan vi går vidare med att förklara om har Chime Zelle och andra överföringsmetoder, låt oss få en kort förståelse för vad Chime och Zelle är.

Chime är ett populärt finansiellt teknikföretag i USA. Detta amerikanska företag tillhandahåller sina användare gratis mobilbanktjänster. Chime ägs av centralbanken eller Bancorp-banken. Chime-kontoinnehavare förses med Visa-betalkort för transaktioner och de förses också med onlinebanktjänster som kan nås via chime.com eller deras mobilapp på Playstore och App store.Zelle är ett annat populärt företag i USA. Företaget ägs av Early Warning Services, som är ett finansbolag som ägs av Bank of America, Capital One, JPMorgan Chase, U.S. Bank, Wells Fargo, PNC Bank och BB&T. Zelle driver en betaltjänst genom ett digitalt betalningsnätverk. Användarna av Zelle-appen kan överföra pengarna från sitt bankkonto elektroniskt till en annan registrerad Zelle-användares bankkonto. Zelle blev populär på grund av sina snabba och pålitliga pengatransaktioner inom Amerika. Har Chime Zelle? Är det möjligt att använda Zelle-tjänsterna med Chime? Läs vidare för att veta mer!

BTS Nettovärde: Är de det RIKTASTE BANDET? Du kommer att bli road av att veta! | Chockerande | Senaste uppdateringarna!!!

Har Chime Zelle

Källa – tomsguide.com

FÖRDELAR OCH NACKDELAR MED ZELLE-TRANSAKTIONER:

FÖRDELAR:

 • Penningtransaktionerna mellan olika finansbanker kan möjligen göras inom några minuter genom att använda Zelle App.
 • Denna app tillhandahåller en av de snabbaste pengatransaktionstjänsterna i USA.
 • Appens gränssnitt är lätt att navigera.
 • Zelle-appen kanske redan är installerad på din telefon, till skillnad från andra peer-to-peer-appar som Venmo och Paypal.
 • cellen har en lista över sina partnerbanker . Även om din bank inte är partner eller tillgänglig på listan, kan Zelle som en fristående app fortfarande behandla dina transaktioner.

NACKDELAR:

 • Eftersom Zelle bara arbetar med och accepterar de inhemska bankerna i USA, är det inte möjligt att göra pengatransaktioner till internationella bankkonton. Du kan inte skicka pengar till internationella bankkonton.
 • En funktion som vanligtvis tillhandahålls av peer-to-peer-tjänsteföretag är användningen av kreditkort för att skicka pengar. Tyvärr tillåter inte Zelle sina användare att skicka pengar via kreditkort.
 • Eftersom Zelle inte har ett partnerskap med Chime och därför inte är ansluten, är den speciella egenskapen hos Zelle – snabba peer-to-peer-transaktioner, inte tillgänglig för transaktioner som görs med Chime. Transaktionen blir långsam på grund av att Chime på Zelle inte är tillgänglig.
 • Chime har satt vissa begränsningar på användarens konto i vissa fall när de har skickat eller betalningar via Zelle-appen.

HAR CHIME Zelle?

Det finns både goda och dåliga nyheter om du har den här frågan.

Det korta svaret på frågan Har Chime Zelle? är nr. Chime har inte Zelle . Men det är inte allt. Chime stöds inte av Zelle eller integreras i dess plattformar. Men Zelle kan fortfarande bearbeta pengatransaktionerna som görs av Chime i USA.

Många populära banker har samarbetat med Zelle och är integrerade i deras plattform. Det är verkligen olyckligt att Chime ännu inte stöds av Zelle direkt. Även om man kan vara hoppfull om att det är möjligt för Chime att samarbeta med Zelle inom en snar framtid. Att misslyckas med att förändras med tiden kan sätta företaget bakom andra företag.

Oavsett vad så är det möjlig för att använda Zelle med ditt Chime-konto. Pengartransaktioner från och till Zelle-partners bankkonton behandlas omedelbart inom några minuter eller upp till två arbetsdagar. Detta är höjdpunkten i Zelle-appen som gör appen unik gentemot andra appar. Alla som gör transaktioner föredrar att använda den snabbaste tjänsten och se till att pengarna når säkert utan dröjsmål.

Men Chime-kontot stöds inte direkt av Zelle. Så det är fortfarande möjligt att skicka pengar men nackdelen är att transaktionen från Chime-kontot genom Zelle inte behandlas snabbt. Sådana transaktioner kan ibland ta upp till fem arbetsdagar. Detta är en hel del förseningar jämfört med andra Zelle-pengartransaktioner. Den använder det gamla ACH-nätverket för pengatransaktioner från Chime-kontot. Chime har också begränsat användarens konton i vissa fall. Detta beror på att Chime inte kan verifiera var betalningen har kommit ifrån. Dessa åtgärder vidtas av Chime helt på grund av säkerhetsproblem. Så nu vet vi svaret på har chime Zelle?.

Att använda Zelle for Chime-kontotransaktioner medför alltid potentiella risker. Tills Chime bestämmer sig för att samarbeta med Zelle kan det finnas fall av problem med transaktionerna. Men vanligtvis görs pengatransaktionerna med bara försenade och slutförda innan fem dagar. Så det här är svaret på frågan Har Chime Zelle?

Cape Coral lurade 1 miljon dollar, finansiell rådgivare dömd till 5 år, betala tillbaka 1 miljon dollar för bankbedrägerier

Har klockspel zelle

För mer information, besök zellepay.com

HUR FÖRFÖR MAN PENGAR FRÅN CHIME GENOM ZELLE?

 • Installera Zelle-appen på din enhet
 • Skapa ett nytt konto om du inte har ett konto
 • Logga in på ditt nya Zelle-konto
 • Zelle-appen ber dig att hitta din bank
 • Som redan sagt fungerar inte Chime direkt med Zelle och är inte tillgänglig på deras app
 • Men oavsett, fortsätt att skriva Chime i sökrutan
 • Zelle kastar upp en Ser du inte din bank? och klicka på samma alternativ
 • Ange ditt Chime-bankkonto och bankkortsnummer
 • Skriv ditt för- och efternamn
 • Ange ditt korts utgångsdatum och säkerhetskod eller CVV
 • Ange din faktureringsadress
 • Nu kan du överföra pengar till andra från ditt Chime-konto via Zelle-appen.
 • Det är dock nödvändigt att komma ihåg att potentiella risker det medför och de försenade transaktionerna också.

Så här kan du överföra pengar från ditt Chime-konto via Zelle-appen. Och för det korta svaret på frågan Har Chime Zelle? är nej. Men det är möjligt att överföra pengar med försenade transaktioner via Zelle-appen. Låt oss hoppas att ett partnerskap inleds snart nog till nytta för användarna!

Kolla in våra andra artiklar också - /om-du-alskar-att-titta-pa-tv-sa-tappar-du-din-hjarnkraft