Här är några animer som du måste se på Netflix för att du ska kunna se mycket på helgen.

Är det sant att du letar efter det bästa animearrangemanget på Netflix just nu? Från meka till mystiska unga damer, söta röda pandor till hemska djävlar, Netflix fortsätter att utveckla sitt anime-bibliotek. Det tenderar att vara ett test för att välja vilken anime som ska smaka härnäst. Netflix fortsätter att röra upp sitt bibliotek med nya licenser och nybörjare varje månad. IGN-personalen tog på sig uppdraget att välja den bästa animen just nu som läcker ut på Netflix i USA. Från Neon Genesis Evangelion till Aggretsuko till Devilman Crybaby och tidigare, vi har den mest eliten på den här sammanfattningen. De mest uppdaterade alternativen för denna sammanfattning kommer att inkluderas överst och avgränsas med en referenspunkt.

Notera : Eftersom det här är en sammanfattning av animearrangemang och program att titta på, övervägdes inga animefilmer för detta element. Dessutom hänför sig denna sammanfattning till amerikanska Netflix-supportrar. Ett fåtal titlar kanske inte är tillgängliga på världsomspännande scener för närvarande. Den här sidan ändras ibland för att eliminera anime-arrangemang och säsonger som inte är tillgängliga, för närvarande tillgänglig att se på Netflix och för att införliva otroliga anime-program som för närvarande är tillgängliga för webbaserade på administrationen.Följande är de 6 bästa Animes att titta på:

Japan sjunker: 2020

Netflix har justerat Sayo Komatsus succé i science fiction-roman från 1973, Japan Sinks, och satt en spjutspets på den med Japan Sinks: 2020. Under en pandemi var ett animearrangemang av den här typen av terräng något extraordinärt. Berättelsen följer en gemensam familj som granskas när Japan drabbas av ett fortskridande av katastrofala händelser, vilket kastar nationen i total kaos.

Pokémon-resor

Pokémon Journeys: The Series Kommer 12 juni 2020 till Netflix | Pokemon.com

Snäpp dina Pokeballs och gå med Ash och Pikachu för Pokemon Journeys, en annan show som bara strömmar på Netflix. Efter finalen i Pokemon the Series: Sun and Moon på Disney XD, funderade fansen på när vi skulle se Ash-äventyr framåt på hans nästa utflykt, och nu vet vi det utan tvekan.

One Piece: The East Blue och Alabasta Sagas

Segel för One Piece när Netflix tar oss med de första två kurvorna från arrangemanget, East Blue och Alabasta-äventyren. Det här är bara början på vad som snart kommer att bli en otroligt, omfattande sammanfattning av scener som vi kommer att ha möjlighet att återvända till och njuta av på Netflix. Så skaffa dina halmkåpor och förbered dig för Grand Line med Luffy och gruppen.

Mun

Baki Hanma återvänder i nya Netflix-animeserier

Säsong 2 dyker äntligen upp på Netflix efter att delarna 1 och 2 träffade oss 2018. Baserat på slutämnets video från Netflix, verkar det som att Baki och Mohammad Alai Jr. kommer att förbereda sig hårt, och helt enkelt hårt över Kozue Matsumoto. Det är Bakis unga dam, bror, kom över det och fortsätt vidare Alai Jr. Fan!

Månad till månad Girls' Nozaki-Kun

TV-tid - Månadstjejer

Månad till månad Girls' Nozaki-Kun beror på den lättsamma komedi-mangan med fyra brädor. Berättelsen handlar om en elev på gymnasiet som verkligen gillar sin klasskamrat Nozaki. Till hennes bestörtning är han en framstående mangahantverkare. Vid den tidpunkt då hon samtycker till att vara hans högra hand, sätter detta igång den lättsamma komediupplevelsen när de fortsätter att ha upplevelser med olika skolkamrater som blir motivationen för berättelser i Nozakis senaste manga.

Scissor Seven

Scissor Seven (TV-serie) (2020) - Filmaffinity

Den andra perioden av Scissor Seven finns just nu på Netflix. I händelse av att du inte har sett huvudsäsongen, är det just nu din möjlighet att njuta av den. Kom igång med upplevelserna av den saxanvändande stylisten som framstår som en professionell mördare. Scissor Seven är med stor marginal en av de mest extraordinära lokaler vi har hittat i en anime på länge.