Här är de bästa 'Valley Civilization 6 Mods du kan använda för att göra spelet mer intressant!

Vill du bli kungen av civilisationsspelet? Oroa dig inte, här är den här artikeln för dig. Här presenterar vi några av de bästa civilisationens sex mods 2020. Fortsätt läsa för att veta allt om mods.

Civilization uppdateras kontinuerligt sedan lanseringen och lanserar nya funktioner varje gång. Här är alla mods som kommer att göra det här spelet mer intressant.Hur man installerar 'Civilization 6' mods -

För att installera 'civilization six mods' kommer vår favoritserver steam-verkstad till hands. Du måste prenumerera på den moden och den kommer att installeras på din dator. Du kan aktivera eller inaktivera moden från mappen för ytterligare innehållsmeny.

Dessutom är vissa av modsna inte tillgängliga på Steam-verkstaden. Dessa mods kan du ladda ner genom att skapa en mapp -Mods' i din Civilization 6-användarkatalog:

DocumentsMy GamesSid Meier's Civilization VI.

Extrahera nu lägen till din nya mod-mapp. Aktivera dem sedan från den extra innehållsmenyfilen.

Några av de bästa civilisationens sex mods –

Miljöhud –

Det finns ett klagomål om civilisationens sex versioner att dess bilder är för skarpa. Plus att grafiken är mer tecknad än den tidigare versionen av spelet. Men oroa dig inte, den här modden låter dig balansera mättnaden och skärpan i det visuella. Dessutom ger det mer realistiska trädbilder också.

Installera modden härifrån.

Mappa Mundi –

det här spelet ger dig stora geografiska egenskaper på kartan, i spelet, men om och om igen upprepar de sig och är samma. Men denna 'Mappa Mundi' mod låter dig använda 15 000 olika floder, berg, öknar, dalar namn. så ditt Taino eller isländska imperium kan sätta sin språkliga prägel på kartan.

Installera modden härifrån.

R.E.D Modpack –

det är en av uppdateringarna av civ 5-versionen. Denna mod låter dig skala om karaktärsenheten för att få dem att se mindre ut som en miniatyr. Denna mod ger vår grafik en lite mindre tecknad form.

Installera modden härifrån.

Katastrofintensitet –

vanilla civilization 6 förser oss med den mest fruktansvärda katastrofen som kallas hyperreal. , om detta inte är tillräckligt katastrofalt för dig, kan du välja den här moden. Denna mod ger dig känslan av den katastrofala katastrofen upp till maximal intensitet.

Installera modden härifrån.

Zees färre erbjudanden –

Att berätta för victoria i spelet att hennes handelserbjudanden inte är attraktiva för dig är ett ganska dilemma och tröttsamt under spelandet. Oroa dig inte!! denna mod ger dig verklig frid från detta förslag. e AI-nedkylning för handelserbjudanden ökar från 10 varv till 50, fredserbjudanden i krig från 3 varv till 10 och erbjudanden om vänskap från 5 varv till 30.

Installera modden härifrån.

Radiellt mätverktyg –

En av nackdelarna med civ six-game är att dess städer som industrizoner ger fördelar för hela stadskärnan inom intervallet 6 brickor. och att ta reda på vilka brickor omes i 6 omgivande städer är väldigt tröttsamt. Så här kommer den här, en mod som låter dig mäta antalet brickor du befinner dig i. Den här modden lägger till ett verktyg som gör det mycket enkelt att visa omfånget av dessa effekter snabbt, så att du aldrig ödemarkar ett överflödigt område igen.

Installera modden härifrån.

Så välj din mod och njut av spelet !!

Håll kontakten för fler uppdateringar !!