Hannah Ferrier säger att hennes Med-avgång under däck var riktigt, verkligen en besvikelse

Under en säsong som faktiskt är full av oväntade flygningar, gav Below Deck Mediterranean just den mest fantastiska vägen ut hittills.

Hannah Ferrier ursäktades från The Wellington-gruppen i scenen den 17 augusti av Below Deck Med när kapten Sandy Yawn inte kändes bra när han tog huvudgrytan till havet efter att det drogs ut i det fria att teamdelen hade oregistrerat Valium och en vape penna i hennes ägo ombord på fartyget.Kapten Sandy klargörande

Kapten Sandy klargjorde under scenen varför hon inte hade något verkligt alternativ än att avsluta Hannahs verksamhet. Nu, Hannah, med allt som har hänt med dig, hyperventilerande klockan 04:00 på golvet med Malia [White], just nu kan jag inte gå till havet med dig,

Kapten Sandy sa till Hannah. Jag har den mest extrema empatin för dig, men nu för resten av perioden kommer jag att slutföra det bara med [resten av] gruppen. Det är inte motiverat, trots eventuella fördelar för mig. Jag är en kapten, jag spände mig för mitt tillstånd, och jag skulle föredra att inte möta den utmaningen. Det är överdrivet mycket av det som har pågått.

Hannah öppnade upp om sin start

Hannah berättade mer om sin start under ett möte med The Daily Dish via telefon innan scenen sänds. Det var helt enkelt skandalöst frustrerande för mig, sa Hannah. Jag hade en böjelse att det tog hand om det faktiskt allvarligt.

Hannah sa att hon önskar att hon skulle ha haft möjlighet att undersöka frågan mer. Om du inte var där kan du i allmänhet inte döma, sa hon. Jag antar att jag helt enkelt är förbryllad eftersom jag har en känsla av att jag i alla fall borde ha fått respekt för en plunkdown-diskussion där det kunde vara, 'Det här är det vi har hittat'

.Skulle du kunna förtydliga?’ Och det kunde ha varit en till och från, istället för att en sådan extraordinär åtgärd vidtagits utan ens diskussion efteråt. Du vet, det var min femte säsong med Below Deck. På det viset var jag verkligen frustrerad över det, men sedan inser jag också att mot dagens slut är hon kaptenen.

Kapten Sandy underströk scenen

Kapten Sandy underströk under scenen att Hannahs ursäkt inte var nära hemmet. Hannah, tror du att jag skulle använda det här om jag behövde dig från pontonen? Nej, sa kapten Sandy till Hannah. Jag kunde ha sagt upp dig för ett år sedan, året innan.

Eller kanske, sa kapten Sandy under ett annat möte med The Daily Dish att hon var tvungen att göra detta på grund av oceaniska lagars noll-resiliensstrategi. Den oceaniska lagen väljer, det är ur mina händer, avslöjade kapten Sandy för The Daily Dish innan scenen sänds. Om [gruppen måste] ta läkemedlet, går det in i det kliniska förrådet som finns i ett nyckelförråd.

Kapten Sandy klargjorde under scenen varför det är så viktigt för alla lagindivider att hålla sig till konventionerna. Det är svårt när du behöver släppa någon som du bryr dig om. Hur som helst, detta är sjölag. Det är känt som lagen om ingen motståndskraft. Du måste vara medicinfri. Om du sitter på ett plan och planet är i en krisankomst, är dina flygbolagschefer ansvariga för besökarna.

Om något katastrofalt inträffade har den centrala grytan en skyldighet att samla alla besökare, hålla dem tysta, sa kapten Sandy på Below Deck Med. I händelse av att jag inte tog upp detta och något, Gud förbjuder, inträffade, skulle jag föras till fängelse, fartyget skulle fängslas och jag skulle förlora mitt tillstånd. Det hon har gjort är olagligt.

Kapten Sandy avslöjade för The Daily Dish

Kapten Sandy avslöjade för The Daily Dish att The Wellington också måste följa International Safety Management Code, eller ISM. Vi kontrolleras av en tilldelad individ på grund, en administrationsorganisation, sa kapten Sandy. Dessutom är det mitt tillstånd eller Hannah, så vad tror du att jag kommer att välja?

Skepparen Sandy inkluderade att hon hade all sympati på planeten för Hannah, men att hon inte kunde sätta sin kallelse i fara. Jag har ett byråkratiskt tillstånd hos USA:s kustbevakning, liknande en sjöfartsofficer för centralregeringen.

Det är mitt yrke. Du vet, TV reser åt alla håll; mitt yrke är befälhavare. Jag har jobbat så länge jag kan minnas för att få mitt tillstånd, så det handlar inte om tv-programmet; det handlar om mitt tillstånd och mitt kall, sa kapten Sandy. Det är allt annat än en knappt igenkännbar skillnad; det är ett starkt streck i sanden. Jag kommer inte att tillåta en annan gruppdel [att] riskera mitt tillstånd. Det kommer jag aldrig att göra.

När det gäller om hon beklagar att hon gör den här kontraktssäsongen, sa Hannah att hon har blandat känslor om det. Det är svårt med motiveringen att en stor del av mig beklagar att jag gjorde det i alla fall med hur det slutfördes, sa hon. I händelse av att jag insåg att det skulle gå ner på det sättet, skulle jag troligen inte ha gjort det.

Hannah märkte under scenen

Hannah noterade under scenen att hon hade funderat på att fly från yachtverksamheten redan innan hennes period av Below Deck Med nådde en slutsats. Jag är väldigt medveten om sjölagarna. Jag har varit i yachting under en lång tid. Det var en snedsteg från min sida. Jag förväntade mig att meddela det, sa hon. Hur det än må vara, för att vara helt uppriktig med dig, tror jag att jag har varit beredd att göra ett hastigt slut från yachting i ett par år vid det här laget. Hur som helst, jag bryr mig inte om att återvända hem på det här sättet.

I alla fall sa Hannah att hon inte skulle byta ut sin tid på segling mot någonting. Så olycklig som jag är att lämna på denna extremt tråkiga, fruktansvärda ton, skulle jag aldrig under några omständigheter kunna beklaga min tid i yachting. Det formar vem du är som person och vem du konsekvent kommer att vara. Att arbeta inom yachting påminner om de mest anmärkningsvärda av toppar och minsta låga; det är helt enkelt att jag är klar med andningssvikten, berättade Hannah. Det gör mig tragisk att jag lämnar yachting, och ändå föreställer jag mig att nästa avsnitt av min bok kommer att bli så mycket bättre, trots att yachting var en så fantastisk del.

Hannahs nästa del ser hittills häpnadsväckande ut. Hon rapporterade i juni att hon väntar på sitt första barn med sin skönhet, Josh. För en vecka sedan avslöjade hon på Instagram att de kommer att bjuda in en spädbarn ung dam. Parets lilla förväntas dyka upp efter den förväntade tiden i oktober.