Händer Madam Secretary säsong 7 eller inte? Kommer 2021? Senaste uppdateringarna om serien finns här!

Introduktion till fru sekreterare

Madam Secretary säsong 7

Vad handlar fru sekreterare om? Varför väntar alla på Madam Secretary säsong 7?

Madam Secretary är en amerikansk politisk dramaserie som gick på CBS från 21stseptember 2014 till 8thDecember 2019. Den här serien skapades av Barbara Hall, Morgan Freeman och Lori McCreary och består av totalt 6 säsonger.Den här serien ger oss en glimt av livet inne i det vita huset. Den beskriver en politikers plikter i USA genom karaktären av Elizabeth McCord som blir USA:s utrikesminister. Innan dess arbetade hon i CIA som analytiker och var också professor i statsvetenskap, vilket bevisar att hon vet vad hon gör och gör henne till den bästa kandidaten att tjäna människor.

Men det går väl aldrig smidigt i politiken? Speciellt för en starkt sinnad dam vid makten. Fru sekreterare har lyckats visa den perfekta skildringen av politik för publiken och avslutade på ett tillfredsställande sätt. Men kommer det att släppa Madam Secretary säsong 7?

Den här showen har en fantastisk skådespelare som inkluderar: Téa Leoni som Elizabeth McCord, Bebe Neuwirth som Nadine Tolliver, Tim Daly som Henry McCord och många fler som gjorde den här showen till en succé!

Är Madam Secretary säsong 7 INSTÄLLD?

Madam Secretary säsong 7

Sarah Shatz | CBS
Ta Leoni som utrikesminister Elizabeth McCord och Keith Carradine som president Conrad Dalton i Madam Secretary.

När den sjätte säsongen började såg man att Elizabeth har blivit USA:s första kvinnliga president. Tittarna var mycket glada över att se hennes nya resa och hur hon sköter landet. Men den här drömmen blev kortvarig eftersom den var förra säsongen och showen slutade ganska snabbt.

Fansen hoppades på några nyheter om Madam Secretary säsong 7 eller en spin-off-version av serien. Politik är alltid ett lite kontroversiellt ämne att prata om och det gick också rykten om att programmet nekades förnyelse av kontraktet på grund av att folks känslor skadades.

Det är sant att fru sekreterare lekte med mycket kontroversiella ämnen och fick kritik från inte bara USA utan andra länder. . Till exempel skickade den filippinska ambassaden ett varningsmeddelande till dem eftersom programmet i ett avsnitt skildrade deras presidents karaktär dåligt.

Men för det mesta fick det ett stort mottagande av media och publik. Det lämnade ett starkt intryck genom deras berättelse och fantastiska skådespeleri av rollistan.

Men är Madam Secretary säsong 7 verkligen inställd? Svaret är nej! Så Madam Secretary säsong 7 släpps snart? Återigen är svaret nej!

Den enda anledningen till frånvaron av Madam Secretary säsong 7 är att skaparna av showen var nöjda med hur showen slutade och kände att det skulle påverka seriens kvalitet om de bestämmer sig för att fortsätta den i onödan. Så de meddelade att den sjätte säsongen skulle bli den sista säsongen av den här serien och avslutade showen på goda villkor.

Håller du med om deras beslut? Vill du att programmet ska förnyas till Madam Secretary säsong 7? Låt oss veta dina tankar i kommentarsfältet nedan!

Madam Secretary säsong 7

Vad är aktuell status för Madam Secretary säsong 7?

Slutligen skulle produktionen inte släppa Madam Secretary säsong 7 men om du vill se den här serien igen så är alla 6 säsonger tillgängliga på Netflix och Prime Video.

Och om du gillar politiskt drama och gillade den här serien, här har vi en lista med liknande program för dig som du kan se nu när Madam Secretary säsong 7 inte kommer:

Jack Ryan, The Good Wife, House of Cards, The West Wing och Designated Survivor.

För att få fler uppdateringar om showen eller för att se några bakom kulisserna bilder och bilder, kan du kolla in deras Instagram @madamsecretarycbs .

Madam Secretary säsong 7 kanske inte anländer men den här showen var definitivt en av favoriterna för många människor. Även om det mesta var fiktion, visade det korrekt det hårda arbete politikerna lagt ner som verkligen vill göra en förändring i sitt land.

Vanliga frågor om Madam Secretary säsong 7

Är Madam Secretary säsong 7 inställd 2020?

Madam Secretary avslutar med sin kommande sjätte säsong. CBS avslöjade på onsdagen att det kommer att avsluta den Téa Leoni-frontade showen med en 10-avsnittsbeställning i år. De sa att de skulle vilja skicka iväg showen med största respekt och fira dess slut.

(SPOILER VARNING!)

Hur slutade fru sekreterare?

Fru sekreterare avslutade sitt sexsäsongslopp med president Elizabeth McCord (Tea Leoni) och förste maken Henry (Tim Daly) som kysstes på baksidan av en båt, när invånarna i en liten stad jublar och tåget drar iväg. De är mitt uppe i en whistlestop-turné för att klara Equal Rights-tillägget.

Vad hände med matt på fru sekreterare?

Jay Whitman spelad av Sebastian Arcelus, var en lojal allierad till Elizabeth McCord. Fansen var rasande och besvikna över att han inte återvände för den sista säsongen. I det första avsnittet av säsong 6 nämns det att Jay har lämnat McCord-administrationen för att fortsätta en romans.

Blev fru sekreterare president?

Hon avgick inte bara som utrikesminister, utan hon lanserade sin egen presidentkampanj. När showen återvände för sin sjätte och sista säsong hoppade den in i framtiden för att avslöja att McCord vann loppet och nu är fru president.

Kommer Nadine någonsin tillbaka? Är hon med i Madam Secretary säsong 7?

Utrikesminister Elizabeth McCords stabschef Nadine Tolliver lämnar utrikesdepartementet - för gott. Men efter att först ha bett om ledighet för att umgås med sin familj, bestämde Nadine att hennes ledighet inte är tillfällig. Hon bekräftade ryktena genom att säga att du har rätt. Jag kommer inte tillbaka från den ledigheten.

Vad är Murphys station på fru sekreterare?

När president Dalton får besked om att världens mest eftersökta terrorist, Jibral Dish, gömmer sig i Islamabad, skickar han Murphy Station – Henry, Jane och Jose – på ett farligt uppdrag.

För mer information:

Se en exklusiv intervju med skådespelaren av Madam Secretary där de pratar om hela showen och Madam Secretary säsong 7!