Hånar Bayern München Neymar? Firandet av det tyska medlemskapet är soundtracked av sånger av Maluma

Hånar Bayern München Neymar? Champions League-vinnares festligheter i omväxlande område spelas upp av melodier av Maluma – ex till PSG-stjärnans kompis Natalia Barulich

Bayern München verkade håna Paris Saint-Germains stjärna Neymar i omklädningsområdet efter sin Champions League-seger på söndagskvällen.

Hånade de verkligen?

Det tyska deltagandets spelare verkade sjunga i närheten och fnissade till en låt som anspelades som 'Hawaii' som komponerades av Maluma, ex till den brasilianska stjärnans nuvarande älskling Natalia Barulich.Neymar sågs håna banan innan veckan i närheten av PSG-kollegorna Angel Di Maria, Ander Herrera och Mauro Icardi, i vilket fall som helst har tabellerna vänt mot den brasilianska angriparen efter denna mest aktuella förintelse.

Bayern München-spelare hade setts sjunga i närheten av en låt komponerad av Neymars partners ex

Hånar Bayern München Neymar? tysk klubb

Spåret som anspelas som 'Hawaii', komponerades av den colombianska sångaren Maluma som dejtade Natalia Barulich

Neymar och Barulich har haft ett förhållande sedan februari, hur som helst, den kroatisk-colombianska skyltdockan gick ut med artisten Maluma till slutet av det definitiva året.

Artisten drev 'Hawaii'-banan i oktober, som förmodligen handlar om hans separation med Barulich och Neymar skrattade nära tillsammans med sina PSG-partners med banan inne i grunden efter deras semi-sista vinst över RB Leipzig denna vecka.

Efter att Neymar drev videon som hånade Malumas spår, raderade artisten sitt privata Instagram-konto.

Barulich har varit förhållandet Neymar sedan februari, två eller tre månader efter att hon på Maluma klippte upp

Neymar var en del av PSG-inslaget på söndagen och Bayern-spelare hånade honom med banan

Vad gjorde Lucas Hernandez?

Den franske beskyddaren Lucas Hernandez sågs slå en trumma i närheten av banan.

Den franske vänsterbacken publicerade också en video med Bayern-spelare. De reciterade deltagande låtar inne i omklädningsområdet. De var med skepparen Manuel Neuer som höll Champions League över huvudet men hoppade här och där.

Hånar Bayern München Neymar? tysk klubb

En annan film från Hernandez rekord avslöjar spelarna. De sjöng i närheten av Queens 'We Are The Champions' medan de var på personaltransporten.

Ändra områdesfilm avslöjar också Bayern-spelare som sjunger deltagande drönare med trofén

'Vi är vinnarna'

Filmen efter koordinering avslöjar Bayern München-spelare som sjunger 'We Are The Champions' på transporten

Bayern lyfte Champions League efter att Kingsley Comans poäng i andra halvlek isolerade de två sidorna inuti Lissabon-kampen.

Hånar Bayern München Neymar? tysk klubb

Neymar sågs snyftande på heltidssignalen. Han borde ha blivit tröstad av olika Bayern-spelare, tillsammans med beskyddaren David Alaba.

Efter matchen twittrade Neymar: 'Förlust är en aspekt av spelet, vi försöker alla bitar, vi kämpar tills spetsen.' Stort tack till er för hjälpen och vänskapen från var och en som betraktas som en av er och GRATTIS till BAYER.