Halo Avsnitt 2: Releasedatum, Storyline & Spoilers, UNEXPECTED TWIST

Halo avsnitt 2 Berättelse:

Master Chief(Pablo Schreiber) och hans nya församling, Kwan Ha Boo (Yerin Ha), söker efter en gammal vän för att hjälpa dem att förstå betydelsen av den antika utomjordiska artefakt de upptäckte i det första kapitlet av Halo. De har försvunnit från Chiefs militärbas, FN:s säkerhetsråd, och försöker undvika meddelande från Covenant, en grupp utomjordingar som förföljer artefakten för sina religiösa syften.

Unbound är en övning i exposition, medan det första avsnittet bevisade Chiefs kampförmåga med en stor actionsekvens. Det finns ingen action här, bara chef i olika klädstadier som arbetar sig fram till en stor avslöjande som inte är meningsfull vid denna tidpunkt i berättelsen. Vi får även vår singel, som bestäms av vår budget.Jag kan gnälla och klaga på hur den här showen inte är min Halo och hur jag inte är säker på vem som är Halo den är tänkt att vara, men det kommer förmodligen alltid att vara i centrum för mitt förhållande till det, och det är inte kul att skriva samma sak vecka efter vecka. Så ta det från mig: det här är inte en show som kommer att tilltala älskare av Halo-serien. Det här är inte en serie med tillräckligt med action eller distinkt världsbyggande för att väcka intresset hos nya tittare, åtminstone inte i de två första avsnitten, men det är svårt för mig att se på Halo genom ögonen på någon som inte är investerad i det. Jag hoppas fortfarande på att bli kär i filmen.

Kan du se Naruto Shippuden på Netflix? Se alla 21 säsonger i USA online

Så jag skulle vilja koncentrera mig på det goda, vilket är hur underbart Schreiber porträtterar John-117, a.k.a. Master Chief. Det här är en sårad, nästan infantil krigare vars vuxen ålder tillverkades och kontrollerades av en grupp militärforskare för att förvandla honom till en tanklös mördarmaskin, vilket inte är min favorituppfattning om karaktären. John är mycket mer än en person, hävdar Halsey. Han är en SPARTAN, säger berättaren. Han är inte naturligt heroisk på något sätt. Han är inte en fegis, men han är inte en färdigbildad individ. Det här är inte en chef som sprutar kaxiga oneliners medan han utkämpar den goda kampen. Han är en bortskämd kille.

Fixar för io netty channel abstrakt kanal annoterat anslutning undantag

Schreiber porträtterar honom i detta ljus, och han gör ett utmärkt jobb med att fånga den psykologiska turbulensen hos en karaktär som plötsligt konfronteras med en mer global kunskap om sin situation. Även om det kan vara kontroversiellt bland fansen, tror jag att situationerna där han inte bär sin varumärkeshjälm fungerar ganska bra på grund av Schreiber. Han säljer det trots att dialogen är generisk gobbledygook. Hans skådespeleri lyfter en usel idé till en bra.

Första avsnittet av Halo:

Halos första avsnitt streamas endast den 24 mars Paramount+ , med en körtid på en timme. Fans kan förvänta sig att de kommande åtta avsnitten släpps varje vecka efter det. Det betyder att du behöver ett Paramount+-abonnemang om du vill se Halo online

Det betyder inte att de andra föreställningarna inte är bra. De är bara bra artister och skådespelerskor som fastnat i en show med en medioker historia. UNSC:s politik är ointressant, och showen känns livlös när förbundet inte är på skärmen eller utgör ett direkt hot. Människan-mot-människa slagsmål i Halo är tråkigt som fan, som jag sa i min första uppsats. Det är inte grunden för den här serien, och det känns som att showen måste ta fart. Naturligtvis finns det tecken på att följande avsnitt äntligen kan få oss till en Halo-ring, och jag hoppas att det händer mycket förr än senare.

VANLIGA FRÅGOR

1) Vem är i rollerna i Halo?

Kyle Killen och Steven's Kane

2) Hur ser man Halo på Paramount?

Halos första avsnitt streamas den 24 mars endast på Paramount+, med en körtid på en timme. Fans kan förvänta sig att de kommande åtta avsnitten släpps varje vecka efter det. Det betyder att du behöver ett Paramount+-abonnemang om du vill se Halo online

3) När har nya avsnitt av Halo premiär?

Ett nytt avsnitt är planerat att släppas varje torsdag. Det är en av de mest efterlängtade streamingserierna i Paramount+ historia och kommer att locka fans av action och sci-fi

  Föregående artikel Fixar för io netty channel abstractchannel annotatedconnectexception Nästa artikel Hur många avsnitt i Bridgerton säsong 2, sammanfattningsrecension & OVÄNTAD VÄNDNING

  Fler artiklar

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  LÄMNA ETT SVAR Avbryt svar

  Kommentar: Skriv din kommentar! Namn:* Vänligen ange ditt namn här E-post:* Du har angett en felaktig e-postadress! Vänligen ange din e-postadress här Webbplats:

  Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.

  Senaste artikeln

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  När kommer Ayumu att göra sitt drag? Säsong 2 – När släpps den? Alla detaljer här

  11 oktober 2022

  Farbror från en annan värld Säsong 2 - Releasedatum, berättelse och uppdateringar av handlingen

  11 oktober 2022