Half-Life 2 mods: Letar du efter 'Half-Life 2 mods'? Klicka här för att veta om de bästa modsna!

Half-Life 2, som utvecklats och publicerats av Valve, är ett förstapersonsskjutspel som släpptes 2004.

Spelet är tillgängligt på Windows, Xbox, Xbox 360, PlayStation 3, Mac OS X, Linux och Android.

Detta singleplayer-videospel är nästan 16 år nu och har fortfarande inte tappat lite av sin fart. Det här spelet har faktiskt inspirerat otaliga utvecklare och spelare att skapa sina modifieringar och omvandlingar med hjälp av utvecklingsverktyg med öppen källkod.Tack vare Modders ansträngningar spelar många spelare fortfarande detta spel. Nya uppdateringar och mods släpps regelbundet, och nu finns mer än tusen mods tillgängliga för nedladdning.

Vi har sammanställt den bästa åt dig!

Hur installerar man Half-Life 2 mods?

Halveringstid 2 är konstant sedan spelet lanserades. Detta är dock inte fallet med kodning. De flesta mods som är under fem år kräver käll-SDK base 2013 singleplayer-paketet.

Du hittar det här paketet under rubriken Verktyg i steam-biblioteket. Efter nedladdning, högerklicka på den och välj 'Egenskaper'. Välj sedan 'Kommande' från rullgardinsmenyn på betafliken. Den kommer att välja den senaste versionen.

Leta reda på mods där du installerade Steam på din PC – (C:Program Files (x86)Steamsom standard). Efter det, navigera till steam Steam Apps source Mods. Packa upp mods här och se till att var och en av dem har sin katalog.

Bästa Half-Life två mods

Här presenterar vi de allra bästa Half-Life 2-moddarna som finns tillgängliga nuförtiden.

  • Get a Life: Denna långvariga och drivande mod växlar från skräck till full action. De periodiska mellansekvenserna följer tunnelbanetekniker som har leukemi, men den här moddens olyckliga hjälte Alex måste brottas med det nya lemskadasystemet. Det orsakar effekter som yrsel och haltande, vilket beror på var fienden träffade honom.
  • Vatten: En av de mest extraordinära halveringstiden två mod, den ändras från en person perspektiv till tredje person perspektiv. Och viktigast av allt, du förvandlas till en sjöjungfru. Det mesta av spelet äger rum i vatten vilket gynnar utforskning, pussellösning och äventyr; men du kan krypa över land och kontrollera landlevande fiskfolk.
  • Nightmare House 2: Detta inkluderar skräckmod som en prolog där du får chansen att utforska både spökhuset och det spöklika sjukhuset. Här erbjuder du främst hoppskräckvariation och fokuserar mest på ‘Fear’. Den har också sin läskiga spökflicka.
  • Black Mesa: Det är en av de mest populära moddarna som återskapar den ursprungliga Half-Life i uppföljarens blankare motor. Denna mod var under utveckling i mer än ett år. Den uppdaterar Valves spel med snyggare tillgångar, omarbetad kampanj, ny röstskådespeleri, för att nämna några.
  • Mission Improbable: Denna helt nya utflykt för Gordan Freeman började som ett enda uppdrag för att reparera en motståndslyssningspost. Men senare expanderade det till en serie av tre korta kampanjer. Kampanjerna är välgjorda och känns mer som de officiella expansionspaketen. Det visuella är dramatiskt och kartorna är välformulerade.

Det är inslaget för idag. För mer information, HÅLL UPP med oss!