Gwen Stefani fick nästan Angelinas roll i Mr & Mrs Smith! Klicka här för att veta mer om det.

Gwen Stefani, en av de mest populära artisterna i musikbranschen idag. Hon har fått många prisbelönta låtar och album och det är anledningen till hennes stora framgång.

Olika program där Gwen Stefani spelade.

Mellan 1996 och 2016 dök Gwen Stefani upp på Saturday Night Live som en av de musikaliska gästerna.Även om hennes gästspel inte visade upp hennes skådespelarfärdigheter, gjorde hon en del skådespelararbete för andra material också.

Bland allt detta var det också hennes enastående prestation i Aviator som Jean Harlow.

Denna show gav henne ett strålkastarljus i filmbranschen.

Cheat Sheet sa också att det var hennes mest framträdande roll, med tanke på att showen till och med fick en nominering för priser.

Hon fick nästan en roll i Angelina Jolies populära film.

Under 2005, Mr och Mrs Smith släpptes på stora skärmar och blev en mycket populär film, utan tvekan på grund av rollistan. Huvudskådespelarna var Brad Pitt och Angelina Jolie, som spelade titelrollerna.

Talar vidare Howard Stern Show , avslöjade Gwen Stefani att hon nästan fick Jolies roll som Jane Smith, enligt Brådska . Hon, enligt uppgift, förklarade att hon hade många återuppringningar, vilket fick henne att inse att det var ett gott tecken.

Hollaback Girl-sångerskan nämnde också att hon gick på flera auditions för den specifika rollen. Men till slut valde hon enligt uppgift en annan väg eftersom hon ville göra mer musik.

Vad skulle hända om hon hade gjort rollen?

Flera publikationer noterade att saker och ting skulle vara väldigt annorlunda idag om hon faktiskt fick rollen som Jane Smith. Som påpekats träffades Brad Pitt och Angelina Jolie på inspelningen av Mr och Mrs Smith . De delade till och med senare att det var här de blev kära i varandra.

Tyvärr blev detta också startpunkten när Brad Pitt och Jennifer Aniston bestämde sig för att avsluta sitt äktenskap. År efter, knöt Pitt och Jolie knuten och fick barn. Rapporter sa att dessa saker kanske inte hade hänt om Gwen Stefani spelade karaktären istället för Ondskefull skådespelerska.