Guvernör Greg Abbott sa att Texas kommer att bygga en gränsmur, folk kommer att få 5x pengar av mark!

Texas guvernör tillkännager planer på en gränsmur mot Mexiko
Guvernör Greg Abbott meddelade på torsdagen att Texas kommer att bygga en gränsmur längs delstatens gräns mot Mexiko. Han lämnade dock inga detaljer om var eller när bygget av detta projekt skulle påbörjas. Tillkännagivandet kom under guvernör Abbotts presskonferens i Del Rio och kommer när president Trump fortfarande arbetar för att säkra finansiering från kongressen för sin föreslagna södra gränsbarriär efter att ha blivit avvisad av de demokratiska ledarna Nancy Pelosi och Chuck Schumer förra veckan.

Abbott diskuterade en rad gränsinitiativ när han tillkännagav nyheterna, såsom 1 miljard dollar som anslagits för gränssäkerhet i årets budget och planerar att upprätta en guvernörs arbetsgrupp för gräns- och hemsäkerhet med offentliga säkerhetstjänstemän.

Jag vill arbeta med dig på sätt som vi kan, tillsammans som ett team och i partnerskap mellan våra myndigheter – National Guard, Texas Department of Public Safety och Texas Division of Emergency Management, sa Abbott. Hans röst var stadig när han satt bredvid tjänstemännen vid hans sida.Abbott har lagt fram en rad nya gränsinitiativ, som 1 miljard dollar för säkerhet och planer på att upprätta en guvernörs arbetsgrupp för gräns- och hemsäkerhet med offentliga säkerhetstjänstemän.

U.S. Department of Health and Human Services ger Texas till fredag ​​att svara efter att det anklagats av den federala regeringen för att bryta mot ett avsnitt i USA:s konstitutions överhöghetsklausul, som säger att delstatslagar åsidosätts av alla federala lagar.

Texass guvernör Greg Abbott skyllde den senaste tidens ökning av migranter till gränsen mellan Texas och Mexiko på Joe Bidens immigrationspolitik och hävdade i en katastrofförklaring denna vecka att ny federal politik har underlättade för farliga gäng och karteller, människohandlare och dödliga droger som fentanyl i våra samhällen

Texass guvernör Greg Abbott har skyllt på vicepresident Joe Bidens milda invandringspolitik som ansvarig för en tillströmning av flyktingar vid USA:s södra gräns mot Mexiko. I sin deklaration om nödkatastrof som gjordes i slutet av förra veckan sade han: ny federal policy har banat väg för farliga gäng och kartellmedlemmar; människohandlare; narkotikasmugglare från länder som Kina eller Ryssland som kan utgöra terrorhot här.

Guvernör Abbott har meddelat en ny plan för att ta itu med människohandel vid gränsen. Hans initiativ, Operation Lone Star, är utrustat med 1 000 DPS-soldater och medlemmar av nationalgardet som kommer att arbeta tillsammans för att identifiera potentiella offer för barnhandel. Guvernören planerar att utöka denna operations ansträngningar genom att ge Texas Rangers intervjuer ensamkommande minderåriga som korsar gränsen så att de kan ställa frågor till dem om deras erfarenhet av att korsa över såväl som eventuella interaktioner eller människor de kan ha stött på under sin resa
-Operation Lone Star sattes in för två veckor sedan efter att guvernör Abbott gjorde sitt tillkännagivande tidigare i mars för att stärka säkerheten vid våra gränser med mer än 1 000 officerare/trupper från båda avdelningarna som arbetar tätt tillsammans och patrullerar tillsammans med varandra dygnet runt 24 timmar om dygnet. 365 dagar.

Biden-administrationen har hänvisat till sin nya policy som ett sätt att vara mer human mot migranter. Administrationen pausade byggandet av gränsmurar och beordrade en utvärdering av Trump-administrationens Migrant Protection Protocols, som krävde att asylsökande väntade i Mexiko tills deras fall kunde prövas av amerikanska immigrationsdomstolar.

Kamala Harris, en demokratisk presidentkandidat 2020 och tidigare Kaliforniens justitieminister, besökte Guatemala denna vecka för att diskutera gränsen mellan USA och Mexiko. Som svar på vicepresident Mike Pences senaste tweet om förslag till immigrationsreformer för Centralamerika (inklusive Costa Rica), twittrade Kamala Detta är inte vad vi behöver.

Hon pratade också med den guatemalanska TV-stationen GloboTV på spanska och berättade för dem att hon kommer att trycka tillbaka mot planer från Trump som skulle skicka hem asylsökande som åker till Mexiko medan deras ansökningar behandlas.

  Föregående artikel Har Chime Zelle? Hur överför man pengar i 10 enkla steg?! Nästa artikel Treasury Department skickar ut ytterligare 2,3 miljoner $3 600 stimulanscheckar eller 1 400 $ Biden bekräftat

  Fler artiklar

  Komi Can't Communicate Chapter 374 - Förväntat releasedatum, handling och allt annat här

  11 oktober 2022

  'Solo Leveling', allt redo att släppas 2023! Kolla in de senaste detaljerna här

  9 oktober 2022

  Nicola Peltz Beckham vägrar något drama med svärföräldrar

  9 oktober 2022

  LÄMNA ETT SVAR Avbryt svar

  Kommentar: Skriv din kommentar! Namn:* Vänligen ange ditt namn här E-post:* Du har angett en felaktig e-postadress! Vänligen ange din e-postadress här Webbplats:

  Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.

  Senaste artikeln

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  När kommer Ayumu att göra sitt drag? Säsong 2 – När släpps den? Alla detaljer här

  11 oktober 2022

  Farbror från en annan värld Säsong 2 - Releasedatum, berättelse och uppdateringar av handlingen

  11 oktober 2022