Guilty Crown Säsong 2: När släpps den? Vad är ryktena? Kommer 2021?

Guilty Crown, regisserad av Tetsuro Araki och producerad av Production I.G., hade premiär hösten 2011. Serien närmar sig sitt tioårsjubileum, men fansen väntar fortfarande på Guilty Crown säsong 2.

Finalen lämnade många frågor olösta, som vi hoppas få svar på i Guilty Crown säsong 2.

Guilty Crown utspelar sig i en lång framtid när Japan har attackerats av biologiska vapen. En attack så dödlig att FN sände ut specialstyrkor som kallas GHQ för att återställa ordningen i landet på bekostnad av samhällets friheter. När människors rättigheter kränks tvingas många fraktioner att göra uppror mot regeringen.GHQ, å andra sidan, har skickliga piloter med sina egna extremt fantastiska maskiner för att genomdriva sin vilja. Guilty Crown följer Shuu Ouma, en pojke som tvingas in i konflikten eftersom han har en speciell skicklighet som skulle tillåta honom att avslöja GHQ:s smutsiga hemligheter.

Guilty Crown säsong 2

Artstation

Guilty Crown Säsong 2: När den kommer att släppas

Säsong 1 av 'Guilty Crown' hade premiär den 14 oktober 2011 och avslutades den 23 mars 2012, med totalt 22 avsnitt. Det har förekommit spekulationer om en Guilty Crown säsong 2 sedan 2017, men det har ännu inte kommit några officiella bekräftelser från studion. Skaparna har tidigare sagt i en intervju att de skulle vilja skapa en Guilty Crown säsong 2 men det är uppenbart att de ännu inte har gjort det. Vårt bästa antagande är att Guilty Crown Säsong 2 kommer att ha premiär 2021 eller hösten 2022. Så fort vi har ytterligare information kommer vi att uppdatera detta avsnitt.

Ta reda på om Bernice Burgos dotter, hennes liv innan hon blev känd och mycket mer! Hemligheter

Vad kan vi förvänta oss av Guilty Crown säsong 2?

Guilty Crown säsong 2

Shuus kamp mot själviskt naturligt urval, eller den mänskliga naturens överlevnad av de starkaste, skildras i Guilty Crown säsong 1 av Mana och Gai. Han motsätter sig också Doth, förkroppsligandet av önskan att fortplanta sig.

Gai ville rädda Mana till slut eftersom han inte var intresserad av något annat och var villig att riskera allt för att vara med henne. Shuu, å andra sidan, absorberar Gais vakuum och får på så sätt förmågan att få Eva att etablera ett nytt universum.

Inoris kropp dör efter att hon offrat sig själv genom att ge Shuu sin latenta Eva, och hon når en annan verklighet, otillgänglig för Shuu.

Guilty Crown säsong 2 kommer att följa Shuu när han försöker få tillbaka Inori oavsett vad som krävs.

Guilty Crown säsong 2 förväntas släppas 2021 eller till hösten 2022.

Guilty Crown Plot

Efter tillkomsten av en dödlig sjukdom känd som Apocalypse Virus, har Japan, som en gång var en stor nation, fallit under styret av en skoningslös militär grupp känd som GHQ år 2039. En grupp frihetskämpar ledd av Gai Tsutsugami , som föraktar GHQ och är fast besluten att förstöra deras kontroll med stöd av sin gerillastyrka, kämpar mot detta. Det är när Shu Ouma, huvudpersonen, ansluter sig till våningen efter att han oavsiktligt fått kungarnas makt när han träffar Inori Yuzuriha, en medlem av gerillagruppen. Hon har nu inget annat val än att gå med i gruppen och slåss mot GHQ. Dessutom måste han lära sig att reglera sin nyförvärvade makt för att få den till nytta.

Shu hamnar snart i ett actionfyllt krig där han avslöjar ännu djupare planer och hamnar i ett nät av lögner och hemligheter som leder fram till Apocalypse Virus. Hela handlingen i den här serien är i huvudsak en fortsättning på en OVA som heter Guilty Crown: Lost Christmas. OVA:s våning utspelar sig 2029, tio år före händelserna i animeserien. Detförklarar ursprungetom kungarnas makt och hur hela vapnet kom till. Alla som gillar animeprogrammet ens lite borde absolut se OVA.

Guilty Crown säsong 2 förväntas släppas 2021 eller till hösten 2022.

Portland Police protestresponsenhet avgår efter tjänstemannens åtal, polisen åtalad för misshandel av fotograf

Guilty Crown-karaktärer:

Shu Ouma

Guilty Crown säsong 2

Shu Oma presenteras som en klumpig gymnasieelev som är medlem i filmstudieklubben. Men hans liv vänds upp och ner när ett slumpmässigt möte med en främling ger honom en övernaturlig talang känd som The Power of Kings, även känd som Void. Han brukade vara den typen av person som skulle bry sig om sina egna saker och hålla sig ur andra människors väg innan han fick denna talang. Men så småningom tvingas han ändra sitt sätt och bli den välbehövliga ledare han föddes till att vara.

Gai Tsutsugami

Guilty Crown säsong 2

Gai har vackert gyllene hår och gröna genomträngande ögon som kompletterar hans attityd perfekt. Han är känd för sin hypnotiserande karisma såväl som sina otroliga styrkaprestationer. Han visar sig sedan vara en av Shus mest formidabla fiender. Men även efter att ha blivit känd går han ur sin sätt att stödja Shu, som tror att kungars makt äntligen kommer att hjälpa dem i deras revolution.

Han säger att räddningen av Shus syster Mana (den moderna Eva) från Apocalypse Virus är hans främsta motivation under konfrontationer, och han tillägger ofta att hans enda syfte med att slåss är för en viss kvinna, utan tvekan anspelar på Mana.

Inori Yuzuhira

Guilty Crown säsong 2

Inori Yuzuhira är den kvinnliga huvudpersonen i programmet, och hon är välkänd för att vara en viktig medlem av gerillagruppen Funeral Parlour. Inori avbildas som en kall, själlös karaktär som bara lyssnar på Gai. Gai är den som uppfostrade henne och gav henne ett namn, så hon ser mer på honom än någon annan. Hon tenderar att undvika att prata när det inte krävs och verkar ointresserad, även om hon alltid lyssnar. Hon ser till att hennes poäng kommer fram när hon känner att det är nödvändigt. Trots sin motvilja mot att blanda sig i andra människors angelägenheter går hon emellanåt ur hennes sätt att hålla ett öga på Shu.

Inori är en kallblodig mördare som dödar motståndare utan att tveka, men när det kommer till Shu verkar hon vara en helt annan person. Gai hade bett henne att spendera tid med honom, och det var den enda anledningen till att hon gjorde det. Men hon gör det så småningom eftersom hon tycker om att vara runt honom och han tenderar att ta fram det bästa i henne.

Det har inte kommit något officiellt besked från studion om Guilty Crown säsong 2. Även om fans kommer att vara glada att veta att showen inte heller har ställts in och det förväntas att Guilty Crown säsong 2 kommer att släppas 2021 eller hösten 2022.

Guilty Crown Engelsk Dub: Var ska man titta?

Säsong 1 av 'Guilty Crown' är tillgänglig på engelska på Funimation och Amazon Prime. Du kan också se den på Netflix med engelska undertexter och det ursprungliga japanska soundtracket.

Guilty Crown Säsong 2 har ännu inte fått något officiellt tillkännagivande från studion. Även om fansen kommer att vara lättade över att få veta att programmet inte har ställts in, kommer Guilty Crown säsong 2 att ha premiär 2021 eller hösten 2022.

Guilty Crown – Officiell trailer – YouTube

Fick du tillräckligt med information om Guilty Crown säsong 2? Vill du läsa mer om Guilty Crown säsong 2? Har jag missat något om Guilty Crown säsong 2? Kommentera nedan och låt oss veta.

FAQ

Q-In Guilty Crown, vem hamnar Shu med?

Ans- Inori

F- Har Guilty Crown romans?

Ans- Ja, det gör lite.

F- Är den skyldiga kronan värd att titta på?

Ans- När det gäller animation och konstverk är serien av utmärkt kvalitet. Trots några intrigsbrister är handlingen i Guilty Crown spännande och sevärd för dem som gillar postapokalyptiska scenarier.