Gucci Manes och Keyshia Ka'oirs förhållande och deras nya bebis!!! Ka'oir är preganant och glödande.

Om kärlek är tålmodig och snäll, så är Keyshia Ka'oir den fysiska symbolen för mänskligt engagemang. En självstartande storslagenhet och hälsoaffärsvisionär. Ka'oir är VD för hennes självbenämnda skönhetsvårdsprodukter och wellness-linjer. hon dras också in i Gucci Mane, eller som paret själva säger, en del av The Wopsters. 32-åringen stannade hos honom under hans senaste fängelsestraff. Hon var avgörande för att skapa hans nya perfekta mat- och välbefinnandecentrerade livsstil. Sedan Guccis leverans i maj 2016 har lovebirds kommunicerat sina liv via onlinemedia. De hade på sig koordinerande suddgummi under övningarna vid poolen och flammande fantastiska hudar och ädelstenar varje gång de kom på hur de skulle avslöja ett utseende.

Gucci har konsekvent antytt massor för mig. Många gånger känner jag att han har missförstått. Jag inser att jag är en av bara en handfull, inte många individer som verkligen får honom. Jag var hans största känslomässigt stödjande nätverk, och oavsett vad han upplever kommer jag att finnas där för honom. Av vilken anledning skulle jag förråda honom nu?Solid dam

Att han bultades upp genom åren var ibland svårt. Särskilt kring födelsedagar och alla hjärtans dag och jul. De dagarna var lite nere för mig. Men jag insåg att han upplevde mer än jag, så jag måste vara solid för honom. Mot slutet av dagen är han en individ. Trots att jag är en kvinna skildes jag aldrig åt. Jag grät aldrig till honom i telefon.

Keyshia Ka

Keyshia Ka'oir's avslöjar sin graviditet

Grattis är alla tillsammans för Gucci Mane och Keisha Ka'oir! Paret väntar på sin första unge, och Keisha delade nyheterna på Instagram - med ett fantastiskt fotografi av hennes barnknack.

Sanningsstjärnan och stilsymbolen förklarade hennes graviditet på ett stort sätt, och präglade hennes utvecklande tarm i provocerande mörka underkläder. Hon inkluderade också en skamlös undertitel, jag är inte atletisk men på @laflare1017 D gjorde jag valv:

Gucci delade på samma sätt nyheten helt ensam Insta, med ett alternativt provocerande fotografi av sin gravida make, inskrivet, Min bättre hälft gravid mitt liv är otroligt.

Det här är det främsta barnet för paret, som har varit kopplade sedan 2017, men båda har ungdomar från tidigare anslutningar. Gucci (äkta namn, Radric Delantic Davis) delar den 13-årige sonen Keitheon med ex Sheena Evans. Keisha har också barn från ett tidigare förhållande, men har beslutat att hålla dem borta från rampljuset. Gucci och jag har båda barn, sa hon till The Breakfast Club. Det är där jag är glad över att vara mamma, men jag behöver att det är privat. Jag behöver inte bry mig om barnen i rampljuset. Jag behöver att de går i klassen och helt enkelt är barn.

Bra gjort det glada paret!