Grymhet slår alla rekord när en man torterade offer mentalt och fysiskt innan han stoppade in dem i frysen!!

Världen är full av grymhet. Inte konstigt!! rovdjuren finns runt omkring oss och letar efter den perfekta möjligheten att skada människorna. Sådana grymma rovdjur njuter inte bara av att bara tortera kvinnorna fysiskt utan också mentalt. Fortsätt läsa för att bevittna ännu ett fall av trakasserier av kvinnor.

  • Seriemördarhotet svävar fortfarande över oss.
  • De stannar inte vid fysisk tortyr utan plågar också kvinnor mentalt.
  • Vi lärde känna en seriemördare som stoppar in kvinnors kropp i en frys för hennes nöjes skull.

Så frågan är när dessa kvinnors trakasserier och tortyr kommer att sluta? Finns det någon punkt för dessa absurda fall? Fortfarande på 2000-talet driver män glädje i att tortera kvinnor. När tar dessa djur slut? Denna grymhet är hög tid.Nyligen utreder polisen en seriemördare som älskar att driva nöje genom att tortera och trakassera kvinnor. Han stannar inte bara vid de fysiska trakasserierna utan plågar kvinnorna på olika sätt också mentalt. Han brukar stoppa alla sina offerkvinnor efter ett dödsfall i en frys. inte bara detta innan han mördade dem, han använder kvinnors kropp, brutalt rappar dem fysiskt och mentalt.

För närvarande arbetar polisen med ett fall av en seriemördare, Zahid Younis, 36, alias boxare och anklagar honom för det brutala mordet på två kvinnor. En av dem är 'Henriett Szucs' och den andra är 'Mihrican Mustafa', hon har också tre barn.

Båda kvinnorna har varit försvunna under de senaste åren.’ Szucs ”försvinner sedan augusti 2016, medan polisen letar efter ”Mustafa” sedan 2018. Polisen hittade nyligen båda kvinnorna i en lägenhet med fychomördare.

Av fallet är det uppenbart att seriemördaren brukade bo i en lägenhet i Vandome Close, Canning Town. Inte bara detta, utan hans brutalitet framgår också av en av kvinnornas anteckningsdagbok. En av dem använder för att föra specifika anteckningar. I anteckningarna använder hon för att beskriva tortyren som han vill att kvinnorna ska följa deras order. Om de förnekar hans lagar, brukar han slå dem och får nöjet att våldta dem. Kvinnorna måste äta, vad som helst, han ger dem.

Denna tortyr är för mycket. Inte bara detta, utan det finns också tidigare fall om 'Zahid Younis', som torterar flickorna. Han använde alla sina krafter på sin fru också. Han misshandlar sin fru och på grund av flickans unga ålder måste han hamna i fängelse i cirka 30 månader. han slutade inte bara där, en gång 2014 var hans offer en 14-årig liten muslimsk flicka.

Och om sin fru, han agerar först som en älskare till henne, sedan, senare, gifter sig med henne. sedan börjar han visa sitt grymma ansikte för hustrun genom att misshandla henne psykiskt och fysiskt. Flickans familj säger att deras dotter vid den tiden vanligtvis hade många frakturer och ct-märken på sina kroppsdelar.

Han är ett riktigt rovdjur och en skam för mänskligheten. Den här typen av människor tvingar kvinnor att bo i ett bo och att inte komma ut. Vi hoppas att alla hennes offerkvinnor snart får sin hämnd.