Grattis Erin och Ben Napier välkomnar deras andra barn! Välsignad med dotter.

HGTV-stjärnorna, Erin och Ben Napier från programmet Home Town välkomnade sin andra dotter den 28 maj. För de som inte känner dem är de ett par som träffades på college innan de gifte sig 2008. De har också tre -åriga Helen tillsammans!

HGTV-stjärnorna välkomnade sin andra flicka till familjen den 28 maj, MÄNNISKOR kan bekräfta. Paret (som var college-älsklingar innan de gifte sig 2008) är också föräldrar till 3-åriga dottern Helen.

Även om vi är glada över att ha ytterligare en dotter att älska, är vi mer glada över att se det band hon och Helen kommer att ha. De är redan så kära i varandra! sa paretMae, som var uppkallad efter Erins älskade faster Mae och anlände klockan 8:23 på fredagen och vägde 7 kg. 1 oz., kom in med 19 tums höjd. Den nyblivna mamman delade också med sig av nyheterna på sin Instagram-sida; hon skrev helt enkelt Mae med en hjärtaemoji för Ben (@scotsman) tillsammans med tre bilder från baby Maes första dagar.

Spänningen över den nya graviditeten fångades när Ben och Erin tillkännagav sina stora nyheter den 10 april.

I många år har de varit två av HGTV:s mest älskade stjärnor. Nu med en tredje person i familjen som snart kommer, kommer det säkert att finnas mycket mer glädje för dem att dela med tittarna!

De sista sex månaderna av 2020, du vet, det var verkligen tufft. Allt är suddigt, skämtade Ben om att filma, resa och förbereda sig för en ny bebis under den pågående pandemin.

Vi tänkte 'Åh, det här kommer att bli tufft, men vi kan göra det', tillade Erin då. Vi minns ingenting, men jag är glad att någon filmade allt.

Det hade gått år sedan Erin och hennes mans senaste barn, men när de började försöka få ett fjärde så fungerade det tyvärr inte. Efter att ha gått igenom många tester upptäckte paret att det inte var något fysiskt fel på någon av dem - i själva verket fungerade deras reproduktionssystem bättre än någonsin! Men i stället för att vara glada över att äntligen veta vad detta betydde (de skulle kunna få ett barn till!), grät båda familjemedlemmarna för nu förstod de hur mycket smärta Erin måste ha gått igenom alla dessa år.

Designern led av anfall av svåra magsmärtor i ett decennium. Hon träffade otaliga specialister innan en akut undersökande operation till slut avslöjade orsaken: hon hade en perforerad blindtarm som tvingade henne att vara sängliggande dagar i taget.

Efter att hennes blindtarm sprack, läkte den upprepade gånger i flera år och lindades runt hennes organ som en kokong. Det är ingen överraskning att läkarna sa till den 27-åriga kvinnan att att ta bort denna vävnad skulle göra graviditet osannolik, men de gjorde det ändå på grund av allt hon hade gått igenom.

Jag var väldigt ledsen. Och att inte veta är alltid det största hindret för mig att övervinna. Jag gillar att ha bevis. Och vi hade inga bevis på att jag skulle kunna få barn, sa hon till PEOPLE 2018.

Vi ville ha det för Helen. Någon att stå med henne när vi inte kan någon dag. ... Vi är så tacksamma, skrev mamman. Även när vi firar, tänker jag på de blivande föräldrarna som väntar på sina egna barn. För många kan det vara en så lång och svår resa och jag ber om styrka för dig om det är där du är. Gud svarar i sin egen tid, inte vår, hur svårt det än kan vara. Skickar så mycket kärlek till er alla idag.