Grand Theft Auto Online: Den nya versionen av GTA Online släpps snart i PS 5 och Xbox Series X. Klicka här för att veta vad som skiljer den från de tidigare versionerna

Grand Theft Auto, kort känd som GTA, är allt vad de flesta spelare är beroende av. Denna GTA-serie startade först år 2008 och sedan dess har den varit igång hela tiden. Actionäventyrsspelet utvecklades av Rockstar North medan det populära Rockstar Games publicerade det.

GTA har fått en enorm fanbas sedan starten på grund av sitt unika spel. Det ger dig möjlighet att spela spelet ensam. Och om du föredrar en gruppmatch i kombination med en massa taktik och idéer, är GTA redo att leverera en komplett separat flerspelarsektion.Det bästa med denna GTA-serie är att den kommer med ett onlineläge där spelarna kan samarbeta med okända onlinespelare. Grand Theft Auto Online släpptes först den 1stoktober 2013 men bara för PlayStation 3- och Xbox 360-användare.

GTA Online: Release på Xbox One

När onlineläget först avslöjades för spelarna väntade de ivrigt på detta nya roliga. Men Rockstar Games tog beslutet att släppa detta onlineläge endast på PS 3 och Xbox 360-plattformen. Xbox One och PlayStation 4 uppdaterades snart med GTA Online-serien år 2014.

GTA Online: Samarbeta med slumpmässiga spelare

Hela GTA Online liknar på något sätt den tidigare serien som Grand Theft Auto V. Den enda skillnaden som spelarna kommer att stöta på med detta onlineläge är att spelet är helt gjort för onlineplattformen. Alla spelare kan nu spela med slumpmässiga spelare som sitter i andra delar av världen.

GTA Online: Gameplay

Hela onlineläget är vad spelarna har väntat på länge. Grand Theft Auto Online tillåter maximalt trettio spelare åt gången. GTA Online är designat väldigt annorlunda där spelarna kan utforska den öppna världen som är klar för dem. Dess läge är beläget i San Andreas tillsammans med Los Santos och alla tävlande kan fritt ströva omkring på landsbygden.

Spelarna kommer att ha sin respektive tysta huvudperson eller karaktären som kommer att representera dem. Den valda huvudpersonen måste slutföra uppgifterna och uppdragen för att klara nivån.

Ni är alla fria att spela spelet ensamma eller med vänner. Och även du kan välja det passiva läget som gör dem immuna mot andra spelare. Det största tillkännagivandet som GTA-utgivarna avslöjar handlar om den senaste versionen som kommer att släppas till PS 5 och Xbox Series X 2021.