Googles Pixel 4a är redo att styra marknaden. Hur är det bättre än Apple SE? Klicka här för att kolla in det….

Människan är en rationell varelse som vill få maximal vinst. sand när det kommer till smartphones har alla en önskan om att få maximala funktioner till lägsta pris. En mobil som har alla dessa egenskaper blir en favorit hos alla. Nyligen har Google kommit med en smartphone som ser perfekt ut i en pågående situation. Se den här videon för mer information:

Taktiken bakom lanseringen är att rikta in sig på individer med budgetbegränsningar för att göra ett köp. Den nyligen lanserade Google Pixel 4a är bäst lämpad för dem som letar efter multifunktioner inom en överkomlig budget. Priset på den börjar på $349 vilket gör den till den billigaste bland Pixel-serien. Pixel har lanserat sina olika varianter inklusive Pixel 4, Pixel 4 XL. men Pixel 4a är fortfarande prisvärd och har flera funktioner. Det är något mindre men i paritet med andra nämnda varianter. Den är dock inte lämplig för dem som letar efter flerkamerafunktioner och en högre uppdateringsfrekvens. Om vi ​​går efter dess storlek är den kompakt.Funktioner:

Trots olika kostnadsbesparingar som företaget gjort, förblev den som den bästa telefonen med överkomliga priser och otaliga inbyggda funktioner. 4a hämtar sin funktion från Pixel 4. Den har en 5,8 tums FHD+OLED-skärm. Den har en relativt större skärmstorlek på 4,5 % jämfört med sin tidigare version pixel 3A men en reducerad total storlek på 5,8 %. Telefonen kommer med en snapdragon på 730G-processor, ett odjur för alla spelfans som stöds med smidig funktion hos stora appar. På tal om kameran, den har en 12 MP enda vidvinkellins för att ta underbara bilder och en 8 MP vidvinkel selfie-kamera för frontbilder. För att fånga skarpa färgglada bilder har den HDR+-upplösning. Dessutom har den nattkameraläge tillsammans med astrofotograferingsläge för att generera bilder av hög kvalitet på natten. Den har dedikerade stereohögtalare för hög och tydlig musik. Batteriet är på 3140mAh vilket inte är så illa med tanke på snabbladdningsstöd. Telefonens laddare är 18 watt med ett polykarbonatskydd på baksidan.

Begränsningar:

Förutom att ha den bästa kombinationen av hårdvara, mjukvara och AI har den vissa begränsningar. Den saknar teleobjektiv. Dess storlek är mindre än Pixel 3A. Batteriet är något komprometterat.

Den nyligen lanserade telefonen har bara en modell med 6 GB RAM och 128 GB lagring. Google planerar vidare att lansera sin 5G-modell för $499. Men för den indiska marknaden planerar företaget att lansera sin 4G LTE-modell. Även om priset fortfarande hålls konfidentiellt, antas det vara runt 25 000 Rs. I Indien kommer mobilen att hitta sitt lanseringsdatum någonstans nära oktober.

Tävling från Apple SE:

Pixel 4a möter hård konkurrens från den nylanserade Apple I SE-telefonen, som redan har god varumärkesaffinitet bland användarna. iPhone SE-priset börjar på $399 men något högre än Pixel 4a. varumärke vs kostnad kommer att fortsätta trendiga på marknaden tills vi får några nyheter om prestanda under de kommande dagarna.