Google Pixel 5 5G, Pixel 4a 5G lanseras den 30 september. Klicka bara och kolla alla detaljer här.

Strax efter uppkomsten av Pixel 4a, 6GB 128GB-smarttelefonen som har samlat bättre recensioner över hela världen, är Google ovilliga att släppa sin nya variant Pixel 5 och Pixel 4a 5G för vilka tillkännagivanden redan har gjorts men lanseringsdatumet är fortfarande väntande. Titta på den här videon för att veta mer om Googles nästa plan.

Följande är frågorna vars svar vi kommer att få efter att ha läst den här artikeln.1. Releasedatum för Pixel 5 och Pixel 4a 5G

2. Pixel 5-specifikationer

3. Lansering i Indien

4. Lansering i andra länder

5. Vad blir dess pris

Förväntat releasedatum

Om vi ​​går efter ord från Mr. Jone Prosser, en teknikkunnig känd för att avslöja svaren från nyligen lanserade mobiler. Vi kan förvänta oss att Pixel 5 5G i två trendiga färger grönt och svart kommer att släppas nästa månad. För Pixel 4a 5G Black förväntas dock debuten nära den 30 september, varefter dess vita variant kommer in på marknaden senast i oktober.

Specifikationer för Pixel 5

Enligt specifikationerna för den kommande Pixel 5 5G har den en snapdragon-processor av 765 Goc som är lite låg jämfört med 855 Goc-processorn i den tidigare lanserade Pixel 4-serien. Dimensionen på densamma förväntas vara cirka 144,6*70,4*8 mm med en skärmstorlek på 5,5 tum. Enligt tillgänglig information saknar den ett hörlursuttag.

Andra specifikationer inkluderar 8GB Ram och en skärm på 90 Hz. Man tror att smarttelefonen kommer att ha den senaste Android 11, den bästa av allt. Bortsett från det är andra detaljer ännu okända. Google planerar att ta med några nya funktioner i den jämfört med tidigare modeller.

Släpps i Indien och andra länder

Enligt rapporterna kommer Google Pixel 5 och Pixel 4a inte att släppas på den indiska marknaden för närvarande. Men vi kan se LTE-versionen av Pixel 4a släppas i Indien. Eftersom Google kontinuerligt krymper sina 4a-marknader under de senaste åren. Med påverkade marknader kommer lanseringen av Pixel 5 att förbli begränsad till ett fåtal länder, inklusive USA U.K. Kanada Tyskland Japan Irland Australien och några andra.

Förväntat pris

Om vi ​​pratar om priset finns det fortfarande ingen klarhet över detsamma. I USA skulle det vara runt $349. För indiska användare kommer den att vara tillgänglig att köpa på Flipkart. Priserna hålls dock fortfarande konfidentiella. Alla nyheter och tillkännagivanden som görs under de kommande dagarna kommer att rensa luften när de släpps. Vi kan förvänta oss att höra detsamma inom de närmaste veckorna.

Håll kontakten med oss ​​för fler nyheter och information om den senaste releasen.