Google Pixel 4A lanseras den tredje augusti 2020!!! Klicka på för att förstå allt om release, alternativ och specifikationer.

Efter lanseringen av Google Pixel 3A, 3A XL och fyra, blev många andra förälskade i telefonen. Inte visste vi alla att de lanserar en helt ny Google Pixel 4A med högre alternativ och specifikationer. Väntan är över efter mer än ett uppskjutet datum då det formellt lanseras nästa vecka. Ett stort antal av oss har väntat på den här informationen och den finns trots allt här. De introducerade i början att den helt nya telefonen en gång var i förfarande i Skulle möjligen 2019, och efter det var telefonen en gång tidigare inställd på att presenteras genom hela Google I/O 2020, men på grund av pandemin ändrades planerna. Se den första faktiska trailern för Google Pixel 4a och fortsätt rulla för att förstå allt om det visade releasedatumet, alternativen och specifikationer.

https://www.youtube.com/watch?v=57tg6SnALvg

Kommer det att finnas en webbaserad version eller inte längre?

Det är en billigare modell av Google Pixel 4. De kommer att avslöja telefonen i en webbaserad utgåva eftersom de inte kan förstå ett releasefödelsedagsfirande som sådant under hela denna katastrof. I takt med John Prosser, en kompetent tipsare twittrade det professionella datumet på twitter (diskuterat under), han förutspådde dessutom lanseringen av iPhone SE, han introducerade att telefonen skulle lanseras den tredje augusti. Smart, mer än ett fåtal tillgångar skulle möjligen ha visat datumen inom förfarandet.https://twitter.com/jon_prosser/standing/1287498664743702529?s=20

Specifikationer, alternativ för Google Pixel 4A

När det gäller specifikationer är verktyget benäget att packas i Snapdragon 730-chipset, som ska sponsras genom 6 GB RAM och 64 GB icke-expanderbart inuti garaget.

Verktyget förutspås fungera en 5,81-tums show, FHD+ med 1080 till 2,340 pixlar svar vid 443 PPI. Det är också värdefullt att notera att skärmen verkar ha en 60Hz uppdateringsladdning - inte längre 90Hz.Filen hävdar dessutom att Pixel 4:s videoinspelningsspecifikationer måste höjas till Pixel 4a. Det tyder på att den helt nya handenheten i prisklass kommer att behöva spela in 1080p-video vid 30, 60 och 120 fps; 720p vid 240 fps; och 4K vid 30 fps.

Den fyrkantiga digitalkamerabulten på verktygets återsida är en dödsignal för den enda i Pixel Four-kollektionen, om än med bara en lins. Den vita färgen, Google G-varumärket och den orangefärgade energiknappen höjs alla från Pixel 4.Den sMartphone värt i Indien riskerar att vara 39 999 Rs.