Good Omens Säsong 2: Goda och dåliga omens kommer på besök igen! Skådespelare, släppdatum, handling och MER!

Vill du se en fantasyserie med en blandning av komedi? Föredrar du att utforska spänning och äventyr? Om ja, då har vi skrivvalet för dig!

Den berömda Amazon Prime-serien Goda omens förväntas komma igen med ännu en säsong. Ja, du hörde det rätt publik. Tillverkarna har inte meddelat något ännu men har inte heller förnekat det. Fans väntar ivrigt på att deras favoritprogram ska komma tillbaka.Anpassad från Terry Pratchett och Neil Gaimans roman med samma namn, Good omen är regisserad av Douglas MacKinnon. Den fantastiska musiken, ges av David Arnold. Showen har sina rötter i USA och Storbritannien och släpptes ursprungligen på engelska. Hjärnan bakom den framgångsrika säsongen är Neil Gaiman som också är skaparen.

Exklusivt släppt för Amazon-plattformen och BBC hade programmet en bra serie på 6 avsnitt med en drifttid på 51-58 minuter. Dramat har fantasy som genre och fick ett IMDb-betyg på 8,1/10. Showen kom först på den digitala plattformen den 31 mars 2019 och avslutades med 6 avsnitt utan att lämna någon framtida förväntan på nästa.

Lanseringsdatum

Allt vi kan säga är att säsong 2 säkert kommer upp på skärmen på grund av dess stora berömmelse och erkännande. Det finns dock inget officiellt ord om det ännu. Makarna är snäva om det.

Med den nuvarande pandemisituationen av COVID-19 som har stoppat allt inklusive skjutprocessen och produktionsarbetet är det rättvist att förvänta sig en försening. När situationen återupplivas kommer saker att vara tillbaka till det normala.

Kasta

Vi kan förvänta oss att hela den gamla klanen möts igen till nästa säsong. Michael Sheen som Aziraphale och David Tennant som Crowley som också är de två huvudpersonerna kommer återigen att lyckas med sin prestation. Andra skådespelare inkluderar Daniel Mays spelar Arthur Young, Nick Offerman som Thaddeus Dowling och Anna Maxwell Martin som Beelzebub, Sian Brooke spelar Deirdre Young och andra.

Introduktion av ny handling kommer att leda till att nya skådespelare kommer in och vi kan få se några nya ansikten.

Trailer

Det har ännu inte kommit någon officiell information om uppföljaren. Tillverkarna har dock inte förnekat nyheten och vi kan förvänta oss det snart. Under tiden kan du kolla trailern för säsong 1 här

Story

Showen är ett övernaturligt drama som har demoner i sig. Berättelsen utspelar sig exklusivt vid tiden för jordens början. Berättelsen kretsar kring två individer Aziraphale som är en ängel och en representant för himlen och den andra är Crowley som är en ond och en representant för helvetet. De två huvudpersonerna som är helt motsatta tvingas bilda ett lag för att förhindra Armageddon från att anfalla. De arbetar tillsammans på sitt uppdrag att söka efter en 11-årig pojke som är född för att få mänskligheten till ett slut.

Vad förväntas?

Säsongsfinalen slutade med att Crowley och Aziraphale åt lunch tillsammans. I grund och botten var slutet inte mycket efterlängtat. Förmodligen är det enda som återstår att utforska Armageddon. Säsong 2 kan börja med ängeln och djävulen. Vi kan se dem ångra de synder de har begått på jorden. Och hur de ytterligare kommer att överleva på planeten. Kommer de att åka tillbaka till sin hemort?

Vi kan bara anta eftersom det inte finns något konkret ord eller notis om det ännu. Nyheten om avbokning dök också upp på sistone. Neil Gaiman sa dock att han har idén om manus och kan göra det till en show. Låt oss se hur lång tid det tar för dem att förnya den för ytterligare en säsong. Fans uppmanas att förvänta sig det oväntade!

Och det är en wrap för nu! Vi återkommer snart med fler nyheter och senaste uppdateringar. Tills dess, stanna hemma och var säker.

  Föregående artikel Splatoon 3: Releasedatum, gameplay och allt du behöver veta! Det här spelet kommer att bli bättre än tidigare!! Nästa artikel Carnival Row Säsong 2: Amazons fantasy-succéserie kommer tillbaka till våra skärmar nästa år! Kommer Orlando Bloom vara tillbaka?

  Fler artiklar

  Elizabeth Hurley och hennes sexiga klänning. Allt om henne här

  9 oktober 2022

  Prins William kan inte förlåta bror prins Harry

  9 oktober 2022

  Yungbluds nya album? Yungblud omedveten om japanska traditioner?

  8 september 2022

  LÄMNA ETT SVAR Avbryt svar

  Kommentar: Skriv din kommentar! Namn:* Vänligen ange ditt namn här E-post:* Du har angett en felaktig e-postadress! Vänligen ange din e-postadress här Webbplats:

  Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.

  Senaste artikeln

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  När kommer Ayumu att göra sitt drag? Säsong 2 – När släpps den? Alla detaljer här

  11 oktober 2022

  Farbror från en annan värld Säsong 2 - Releasedatum, berättelse och uppdateringar av handlingen

  11 oktober 2022