Good Bones: Karen E. Laine och Mina Starsiak Hawk delar ett Instagram-inlägg på Two Chicks and a Hammer-sida som avslöjar alla detaljer om den sjätte säsongen. Klicka här för att veta mer

Good Bones, den berömda amerikanska realityserien för TV startade sin första säsong den 22 mars 2016. Sedan dess har programmet framgångsrikt avslutat sina fem säsonger tillsammans med hjälp av fantastiska skådespelare. Den stora nyheten som kommer upp handlar om släppet av sin sjätte säsong som fansen måste vänta på i ett år till.

Moderdotterduon med Karen E. Laine respektive Mina Starsiak Hawk i huvudrollerna har redan stålsatt hjärtat på sina fans med sin kemi på skärmen. Den 9thJuni 2020 dök den femte säsongen upp vilket har höjt publikens förväntningar. Och nu ser alla fram emot nästa säsong som beräknas släppa lös nästa sommar.Good Bones-serien kretsar kring denna moderdotterduo som bor i Indianapolis, Indiana. Även om de har sina egna respektive jobb, men de tog ett mycket stort beslut att starta ett eget hemrenoveringsföretag som heter Two Chicks and a Hammer.

Good Bones: Releasedatum

Tittarna har inte ens helt tittat klart på den senaste femte säsongen, när HGTV redan har förnyat nästa. Under denna Covid-19-pandemisituation, när underhållningsindustrin stänger av inspelningar och släpp. HGTV har meddelat att nästa säsong släpps. Nyligen den 27thI augusti förnyades showen som förväntas släppas sommaren 2021.

Enligt källorna har HGTV avslöjat detaljerna i avsnittet. Det blir totalt fjorton avsnitt på en timme vardera. Betyder att alla kommer att kunna se några nya hemdesigner och hur de två lyckas fortsätta sin nya verksamhet.

Two Chicks and a Hammer: Instagram-inlägg

Det är inte som att bara fansen ivrigt väntar på den kommande säsongen. Till och med skådespelarna själva har delat spänningen med sina fans via sin Instagram-sida. Det officiella Two Chicks and a Hammer-kontot som förvaltas av moderdotterduon Karen E. Laine och Mina Starsiak Hawk avslöjade den stora nyheten i ett inlägg.

https://www.instagram.com/p/CEZsHTJAgrk/?igshid=kam1xcwcdtyf

Inlägget delades den 27thAugust själv och detaljerna avslöjades i den långa bildtexten som följer. Anteckningen börjar med Its Official!. Duon har uttryckt sina hälsningar och tror att det är på grund av fansen de nu kommer med den sjätte säsongen. Inte nog med detta, de var de första att avslöja släpptiden som är planerad till sommaren 2021. Bilden inkluderar både Karen och Mina tillsammans med Thadeus Starsiak, Austin, Cory Miller.