Goblin Slayer Säsong 2: Kommer vi att se romantik mellan Goblin Slayer och prästinnan? Klicka för att veta releasedatum, handling, rollbesättning och mer information!

Goblin Slayer är en av de bästa serierna. Det är en anime-serie. Denna japanska serie handlar om mörk fantasy, och det är en lätt romanserie. Handlingen finns också i Manga-format. Kumo Kagyu är författaren, och Noboru Kannatsuki är illustratören av denna berömda anime. Sedan lanseringen är serien den bästa i stan för sin episka story och grafik. Kosuke Kurose är författaren till mangaanpassningen av serien. Berättelsen publiceras i Monthly Big Gangan. tidskrift. Nordamerikas Yen Press har rätten till den engelska versionen av animen. Dessutom är serien känd över hela världen. Men den första säsongen tog slut, och alla fansen väntar på att få se uppföljaren. För att veta mer om detaljerna, fortsätt att läsa artikeln till slutet.

Goblin Slayer Säsong 2″ Releasedatum :

Den första säsongen av Goblin Slayer kom ut 2018. Serien fick en stor publik. Sedan säsongens sista avsnitt är alla fans redo för uppföljaren. Till en början förklarade tillverkarna att uppföljaren skulle vara ute i början av 2020. Men på grund av den pågående coronavirussituationen verkar detta vara en hektisk uppgift. Många länder är helt låsta. Det finns inga chanser att tidigast återfå vår hälsosamma livsstil. Dessutom har produktionsarbetet ännu inte börjat. Och dubbningen är dock inte hämtad. Så det kan bli en försening i releasen. Men källor har ännu inte bekräftat nyheten officiellt. Dessutom säger källorna att vi kan förvänta oss det i slutet av 2020 eller i början av 2021. Men vi måste vänta på någon bekräftelse från teamet. Vi kommer att uppdatera dig med all den senaste informationen.Goblin Slayer säsong 2 karaktärer:

Den stora anledningen till framgången med animeversionen är karaktärernas sång. Alla sångare har gett liv åt karaktärerna. Vi tror att skådespelarna kommer att återuppta denna säsong också.

  • Goblin Slayer – Yuichiro Umehara på japanska och Brad Hawkins på engelska.
  • Prästinna – Yui Ogura på japanska och Hayden Daviau på engelska.
  • High Elf Archer – Nao Toyama på japanska och Mallorie Rodak på engelska.
  • CowGirl – Yuka Iguchi på japanska och Brittany Lauda på engelska.

Goblin Slayer Säsong 2 Handling:

Förra säsongen tog slut och gav hopp om en uppföljare. Goblin Slayer befriade prästinnan. Dessutom vann han över Goblin Warlord. Äntligen visades Goblin Slayers ansikte med två ärr nära hakan. Även om hela utseendet inte var ute, tror vi att uppföljaren kommer att göra det. Den här säsongen kan också ha lite romans mellan Goblin Slayer och Priestess. Vi kan förvänta oss några nya antagonister också. Vad säsongen än ger får vi vänta med att bevittna det.

Goblin Slayer säsong 2 storyline:

Berättelsen är i en fiktiv värld Guild. Alla äventyrare från hela världen kommer för att göra uppror och vinna priser och ära. I flocken Prästinnan kommer en 15-årig flicka. Hon har ingen tidigare erfarenhet av detta. Och så är hon fångad. Alla hennes följeslagare våldtas och mördas. Men en krigare Goblin Slayer räddar henne. Han är en proffsspelare vars enda uppgift är att döda goblins. Snart går även de samman och gör uppror mot hackan. Äntligen vinner Goblin Slayer över huvudet Goblin Warlord.

För fler uppdateringar, fortsätt att titta på vår hemsida. Om du älskar mitt arbete, kolla in min andra artikel om NSA-varning .