Glöm iPhone SE: Motos nya $400-telefon har fyra kameror och ett enormt batteri. Läs för att veta om den fantastiska affären!

Telefonmarknaden för mellanregister blir rent ut sagt trångt nu för tiden. Med Apple iPhone SE och nyligen presenterade Google Pixal 4a vill locka kunder som vill ha imponerande funktioner utan flaggskeppspriserna. Nu vadar Motorola in i mixen med en ny mellanklassmodell. Den fokuserar på kameror och batteritid för att försöka vinna människor.

https://www.dailymotion.com/video/x7vf9h5

Motorola One Fusion Plus, som tidigare var tillgänglig i Indien såväl som delar av Europa och Latinamerika, landar i USA i morgon där den kommer att kosta $399. Det är samma pris som Apple tar för iPhone SE och $50 mer än Pixel 4a.Motorola tror att dess telefon kan sticka ut från dessa två enheter under $400 med en mängd bakre linser och ett stort batteri. Motorola One Fusion Plus har fyra bakre kameror – iPhone SE och Pixel 4a har bara en lins vardera – samtidigt som den förlitar sig på ett 5 000 mAh batteri för att hålla ström under dagen.

MOTOs nya specifikation

Den fyrkamerauppsättningen leds av en 64-megapixel huvudsensor, med en 8MP ultravidvinkellins som ger ett 118-graders synfält. En 5 MP makrolins och 2 MP djupsensor avrundar kamerorna på Motorola One Fusion Plus. På framsidan finns det en enda selfie-kamera på Motorola One Fusion Plus, och det är en popup 16MP-shooter. Det gör att kameran försvinner ur sikte när den inte behövs, vilket frigör mer skärmyta på Fusion Plus 6,5-tumsskärm.

Flera kameror blir en allt vanligare syn på mellanregistertelefoner. Till exempel har OnePlus Nord - en annan telefon under 500 $ - samma fyra typer av linser som finns på Fusion Plus, om än med olika megapixelvärden.

Några fler anledningar till varför MOTO One Fusion Plus är bättre!!

Ett område där Motorola One Fusion Plus bäst skulle kunna iPhone SE och Pixel 4a är batteritiden. Ingen av dessa telefoner imponerade på vårt batteritest. Detta innebär kontinuerlig surfning över LTE, som slutar under den genomsnittliga tiden för smartphones. Fusion Plus har ett 5 000 mAh batteri, och det siffrorna för att låta Motorola-telefonen hålla länge på en laddning.

För sammanhanget har Moto G Power - en budgetenhet från Motorola - också ett 5 000 mAh batteri. Och med en tid på 16 timmar och 10 minuter på vårt batteritest. G Power har den bästa telefonbatteritiden vi har sett. Vi är intresserade av att se om Motorola One Fusion Plus kan matcha det.

När det gäller andra specifikationer så kör Motorola Fusion One Plus på en Snapdragon 730. Det är en liknande chipset som den som Pixel 4a använder. (Google använder varianten Snapdragon 730G.) Motorola utrustade telefonen med 4GB eller 6GB RAM beroende på region och 128GB lagringsutrymme. Den 6,5-tums LCD-skärmen har en Full HD+-upplösning och telefonen levereras med Android 10.