Ghost of Tsushima: Alla platser för bambuangrepp avslöjas! Klicka nedan för att veta mer om spel och plats!!

Ett actionfyllt Samurai-spel Ghosts of Tsushima i smygläge har vunnit enorm popularitet på kort tid. Spelare har blivit för glada för att spela det här spelet. Utvecklaren av detta spel är Sucker Punch Productions. Den öppna världen av Ghosts of Tsushima ger spelare en möjlighet att utforska nya vapen, stridsstilar, rustningar, kunskap för att bekämpa Moghul-attacken.

Spelare kan förbättra sina förmågor genom att utforska olika dolda platser över hela ön Tsushima. Varma källor stärker din hälsa, medan Bamboo Strikes ger dig en möjlighet att förbättra din beslutsamhet (en mätare som låter dig läka i strid och använda kraftfulla specialförmågor). Detta spel är dock ett enspelarspel.

Efter att ha spelat Assasins Creed ville de flesta av spelarna spela ett smyglägesspel på de fascinerande platserna i Japan. Så, Ghost of Tsushima ger ett bra alternativ till deras önskemål.Officiell trailer: Ghosts of Tsushima

Den här officiella trailern var uppe för spelarna på YouTube den 5 mars 2020. Sedan dess väntar fans ivrigt på att spelet ska släppas. Låt oss ta en titt på den officiella trailern...

https://youtu.be/BeZHP0uMcKI

Releasedatum: Ghosts of Tsushima

Goda nyheter för spelarna, din väntan är nu över. Detta spel släpptes den 17 juli 2020. Detta spel är publicerat av Sony Interactive Entertainment för PS4. Kritiker applåderade detta spel för dess visuella och kombination, samtidigt som de kommenterade dess öppna världsdesign.

Gameplay: Ghosts of Tsushima

Spelet kretsar kring ön Tsushima på 1200-talet. Huvudpersonen är Jin Sakai (Daisuke Tsuji), en berömd samurajkrigare. Masako, en samurajkvinna, är hans vän och följeslagare. Huvudskurken är den barbariske generalen Khotun Khan från Mongolriket (Patrick Gallagher).

Det är ett smyglägesspel som spelas ur en tredje persons synvinkel. Spelet erbjuder en öppen värld. Det erbjuder individer som reser hela ön över en häst. Dessutom finns en gripkrok för svåråtkomliga områden. Spelare kan gå för direkt strid med ett vapen som heter 'Katana, som hjälper till att använda vapen i en serie efter att ha riktat in sig på en specifik fiende. Dessutom, i smygläge, kan du gå inkognito och invadera fiendens territorium och använda vapen som smällare på dem för att distrahera dem och kunai för att slå flera fiender.

Läs också: https://themarketactivity.com/2020/10/15/youseason-3-joe-has-set-his-new-target-will-he-succeed-in-wooing-her-click-to-know-more- on-plot-release-date-and-cast/

Plats: Ghosts of Tsushima

Låt oss nu kolla in alla platser för bambustrejken som finns i spelet Ghosts of Tsushima, för att förbättra din beslutsamhet och för att öka din stridsförmåga.

Det finns 3 utmärkta platser: Izuhara, Toyotama och Kamiagata.

 • Izuhara Bamboo Strikes

 1. Azamo Bamboo Strike- Det ligger i Azamo Bay-bosättningen, nära helgedomen på den översta punkten av området öster om kartmarkören.
 2. Tsutsu Bamboo Strike- Denna attack är på andra sidan floden från Rustling Bend-namnmarkören, precis vid vattnet.
 3. Ariake Bamboo Strike- Mot söder om Hourens betesmark, tvärs över floden vid den mörklagda bosättningen, mellan ett fält av Pampas och en byggnad, nära en lägereld, kan vi hitta denna bambuslag.
 4. Komatsu Bamboo Strike- Den här strejken ligger i Komatsu Forge-bosättningen, intill Sashimono Banner-handlaren som handlar med sadlar. Det är på höger sida, på ett kluster av banderoller, utanför hans hem.
 5. Hiyoshi Bamboo Strike- Fortsätt direkt till Hiyoshi Inn-bosättningen och du kommer att hitta denna strejk längs den slingrande vägen med fjädrar på båda sidor, med Ishikawas dojo i bakgrunden.
 6. Kashine Bamboo Strike- Det ligger intill White Dye Merchant, på toppen av den vänstra kullen från Wanderer's Pass, eller sydost från Komoda Town.
 7. Komoda Bamboo Strike- Håll dig till huvudvägen genom den befriade Komoda Town och du hittar denna strejk i skuggan av ett gigantiskt vakttorn, strax efter en port.
 • Toyotama Bamboo Strikes-

Det innehåller-

8. Akashima Bamboo Strike – Fortsätt till västkusten från Old Togo Rice Fields för att upptäcka denna strejk i skuggan av Akashima Lighthouse.

9. Umugi Bamboo Strike – Om du vid kusten fortsätter mot nordväst från Umugi Cove, kan du upptäcka denna strejk.

10. Yarikawa Bamboo Strike – Du kan hitta den vid kusten österut från Yarikawa Stronghold.

11. Kushi Bamboo Strike – Denna strejk är öster om Benkei's Falls.

12. Kubara Bamboo Strike – Mot väster om Little Monk’s Pond är denna strejk närvarande, en kulle, på ett hotande torn på toppen av ett stenberg.

13. Otsuna Bamboo Strike – mot norr om byn Omi, runt baksidan av den stora, centrala helgedomen på en kulle, innanför helgedomsportarna i det bakre hörnet.

 • Kamiagata Bamboo Strikes-

14. Endless Forest Bamboo Strike – Om du går direkt österut från Kin Sanctuary, är denna strejk vid kusten i skuggan av Kin Lighthouse.

15. Kin Bamboo Strike – Strejken finns på den lilla ön i sjön norr om Kin Sanctuary.

16. Sago Bamboo Strike – Väster om Kin Sanctuary, en slingrande väg leder till ett vakttorn och detta sista slag.

Nu när du vet om alla strejker, vad väntar du på? Gå, besök dem och öka din beslutsamhet och spela detta actionfyllda spel. Håll utkik för fler uppdateringar...

  Föregående artikel Sagan om ringen: Gollum: Vem väljer du Smeagol eller Gollum? Klicka för att veta mer om releasedatum och releaseplattformar! Nästa artikel John Mulaney-fan får sin gamla önskan uppfylld? Klicka för att veta exakt vad för denna stjärna!!

  Fler artiklar

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  LÄMNA ETT SVAR Avbryt svar

  Kommentar: Skriv din kommentar! Namn:* Vänligen ange ditt namn här E-post:* Du har angett en felaktig e-postadress! Vänligen ange din e-postadress här Webbplats:

  Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.

  Senaste artikeln

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  När kommer Ayumu att göra sitt drag? Säsong 2 – När släpps den? Alla detaljer här

  11 oktober 2022

  Farbror från en annan värld Säsong 2 - Releasedatum, berättelse och uppdateringar av handlingen

  11 oktober 2022