Gboard rullar ut bild som klistras in i Urklipp och Google-linsen dök upp med en snygg Android-integration

Google har faktiskt börjat tillhandahålla ett par helt nya funktioner till Gboard – grafisk hjälp i urklipp såväl som Google Lens. Funktionerna nämns faktiskt för att bli till stor del på varje säker och betavarianter av online-tangentbordet. Granska inlägget för att förstå ytterligare ... Tillsammans med grafisk hjälp i urklipp, du kan enkelt replikera foton samt infoga dem alla på alla typer av assisterade industrier du föredrar. Den svåraste komponenten beror på duplicering av grafiken. Medan Google Chrome (v84) faktiskt har börjat hjälpa till att duplicera foton på Android, kan du verkligen inte hitta möjligheten i olika andra applikationer.

Det justeras tillsammans med Android11 ​​As Android Police indikerar, kan du enkelt replikera foton som kommer från Recents-skärmen genom att bara trycka och lagra dem alla samt välja 'Kopiera'.När du faktiskt har hanterat att replikera grafiken har du ytterligare problem. Som sagt genom XDA i januari är limningskapaciteten faktiskt begränsad till 21 ansökningar. Applikationerna har AOSP-sms, WhatsApp, Facebook, Viber, Line, OK, WeChat, Messenger Lite, Snapchat, Motorola Messages, Google Messages, VK, Skype, IMO, Samsung Messages, Zalo, Google Docs, Twitter, Badoo, Hangouts, som liksom Helo. I min screening upptäckte jag att det fungerade tillsammans med Telegram.

Ännu en förbättring är faktiskt schemat för Google Lens. Google har faktiskt tagit bort Googles sökfunktioner i Gboard för Google Lens. Det kommer säkert att finnas faktiskt ett litet team av folk just nu som klagar med tanke på att Google faktiskt eliminerar deras älskade inline-sökfunktioner från Gboard, synligheten för Google Lens är faktiskt kanske mycket bättre och mycket mer användbar i verkliga situationer .

Varje grafisk inklistring såväl som Google Lens-kombinationer är faktiskt lätt tillgängliga på min enhet nu. Du måste försöka förbättra applikationen till den senaste varianten som är lätt tillgänglig i Play Butik om du verkligen inte hittar den.

Bildhjälp i klippbordet

Mycket, Gboard har faktiskt helt enkelt använt kapaciteten för att infoga och replikera meddelanden, liksom dess egna integrerade urklipp helt enkelt hjälpte till det. XDA-utvecklare hittade ursprungligen indikatorerna för grafisk assistans redan i januari, och det är faktiskt just nu i realtid och fungerar. Tyvärr kan du inte enkelt komma igång med att duplicera någon form av grafik direkt i urklippet – det kommer att vara lika okomplicerat. Snarare ger många applikationer vanligtvis möjligheten att diskutera en grafik eller till och med reserv, men absolut inte att replikera den. För att komma runt den begränsningen kan du enkelt använda ett par tekniker.

Börjar tillsammans med Chrome 84 på Android, möjligheten att Kopiera grafik måste faktiskt vara lättillgänglig när du säkrar någon form av grafik samt använda. Om du inte hittar det på något sätt, besök till chrome:// banners samt söka Kopiera bild baner. Tillåt det och återaktivera webbläsaren. Detta fungerar i Android 10, 11, såväl som kanske mer mogna varianter också.

De olika andra hemligheterna fungerar helt enkelt i Android 11 men har fördelen att de faktiskt är lättillgängliga i hela systemet i motsats till helt enkelt i Chrome. Du kan enkelt replikera foton som kommer från Recents-skärmen genom att torka upp en applikation, lagra och peka på fotot som fascinerar dig, samt välja Kopiera