Garmin Ltd bekräftar Ransomware-angrepp, förnekar all informationsläckage. Klicka på för att förstå allt som rör avbrottet.

Garmin är bland de största spelarna inom hälsoövervakning av bärbara enheter och har en ansenlig personbas runt om i världen. Garmin Ltd. är ett amerikanskt multinationellt generationsföretag baserat 1989. Genom Gary Burrell och Min Kao i Lenexa, Kansas, USA, med huvudkontor i Olathe, Kansas. Sedan 2010 ingår företaget i Schweiz.

Företaget fokuserar på GPS-generering för bil-, flyg-, marin-, utomhus- och sportaktiviteter. På grund av deras byggnad i bärbar generation, vill de dessutom konkurrera med uppgiftsspårare och smartwatch-shopper-byggare som Fitbit och Apple. Många passionerade hälsofanatiker är beroende av Garmins onlinetjänster och produkter för att hålla dem uppdaterade med sina hälsoåtgärder.Vad är Ransomeware Assaults?

Ett ransomware-angrepp är platsen ett verk av instrumentkod distribueras till ett företag som krypterar deras information och för att kunna dekryptera kunskapen som den drabbade ombeds betala kontant. 82 % av de indiska organisationerna träffade ransomware inom de sista sex månaderna. Garmin Ltd var en gång ett av de mest företag.

Ransomeware-angrepp på Garmin Ltd-kunderna

Återigen, den 24 juli, hade många Garmin-kunder blivit upprörda. De kanske nu inte får rätt till inträde till dess on-line-tjänster och produkter på grund av en ransomware-angrepp som tvingade Garmin att stänga sin on-line-verksamhet. I en kortlivad kommentar på måndagen uppgav företaget att det drabbades av en cyberattack den 23 juli som krypterade olika våra program. Företaget twittrade genast ut en ursäkt och sa att det en gång höll på att lösa problemet.

https://twitter.com/garmin/standing/1286278736581726209?s=20

Avbrottet påverkade dessutom företagets namnfaciliteter, de var vanligtvis inte i stånd att få några samtal, e-postmeddelanden och textmeddelanden från sina konsumenter. Erfarenheterna pekar dessutom på att Garmins flyGarmin-webbplats en gång var nere. Det ledde till att appar som Connext Products and Services och Garmin Pilot Apps inte skulle fungera som. Denna internetleverantör hjälper företagets linje av navigationsutrustning för flyg. Företaget är inom tekniken att distribuera en flerdagars återställningsplan för att få tjänster och produkter online igen. Detta innehåller dessutom att stänga av dess pålitliga webbplats, det är Bifoga personinformationssynkroniseringsleverantör och massor av olika tjänster och produkter i Asien.

Under hela avbrottet sjönk Garmins lagervärde. Genom eftermiddagens köp och försäljning på måndagen steg Garmin en gång med 3 % till 100 $ (7 940 Rs) i takt med proportionen. Garmin kommer att spela in intäkter på onsdag.