Går faktiskt Virgin River tillbaka 2020? Återställd för tid 3 på Netflix före lansering av tid 2! Gå hit för att förstå ännu mer

Jack och även Mels intima dramatisering, Virgin River, är faktiskt en amerikansk tv-samling. Den är faktiskt baserad på Virgin River-historierna genom Robynn Carr. Den allra första gången dök upp på Netflix den 6 december 2019, med Alexandra Breckenridge, Martin Henderson, Tim Matheson och andra i huvudrollerna.

Historien om tid ett

Melinda Mel Monroe fungerar som barnmorska och även legitimerad sjuksköterska i det avlägsna Kalifornien samhället Virgin River. Tillsammans med en avsikt att börja nytt och även lämna hennes mycket smärtsamma stunder ansvarig för. I motsats till hennes antaganden blir det här sekteristiska boendet krävande. S

han upptäcker kravet att återhämta sig innan hon med glädje kan bo i Virgin River.
Jack och även Mels intima romans har faktiskt varit ganska intressant och har också fått positiva kundrecensioner från följare, vilket skapat en extra tid av samlingen som väntat på.

Kommer det verkligen att finnas en period 2?

Det har faktiskt formellt avslöjats att ytterligare en tid faktiskt händer. Tid 2 härrörde från utsläpp på Netflix under sommarsäsongen 2020 men erbjuds för närvarande inte för lansering. Det ligger dock i höjdpunkterna att tid 3 faktiskt återställs för att få skott. För närvarande, beroende på Production Weekly, är samlingen faktiskt redo för att börja spela in tid 3 av Virgin River från augusti till december och kan också räknas med att släppas ut på Netflix till och med 2021.

Beroende på den pågående Coronavirus-pandemin tvivlar den på att registrering av tid 3 faktiskt kommer att börja i augusti, men det är faktiskt fortfarande möjligt. Man bör faktiskt komma ihåg att tid 2 verkligen kommer att laddas ut före tid 3 och som ett resultat, ju extra vårt team förväntar sig tid 2, desto mer uppskjuten får tid 3.

Säsong 3 skådespelare

Netflix har definitivt inte förrän nu avslöjat spridningsinformationen från tid 3, men efterlevnaden av stjärnor förväntas faktiskt bli upprepande:

  • Alexandra Breckenridge som Melinda Monroe
  • Martin Henderson som Jack Sheridan
  • Colin Lawrence som John Middleton
  • Jenny Cooper som Joey Barnes
  • Lauren Hammersley som Charmaine Roberts
  • Annette O'Toole' Toole som Hope McCrea


Det är faktiskt fortfarande väntat på att få formellt råd om skådespelarna, lanseringen, trailern och även berättelsedagen av tid 3 av Virgin River.